Ai gasit rochia preferata in dulap? Iata cu ce o poti asorta vara aceasta!
6/699
calendar_month 19 Iun 2020, 00:00
Fiecare doamnă și domnișoară are în garderoba personală o rochie de care nu se poate despărți. Indiferent de modelul sau de culoarea ei, este acea piesă vestimentară pe care abia aștepți să o porți. Imediat cum sezonul potrivit își face apariția, trebuie neapărat să o scoți din dulap și să o porți oriunde ai ocazia.

Astfel, în acest articol, vei afla cum poți să creezi ținute cât mai reușite cu ajutorul rochiei tale preferate de vară! Trebuie să ții cont, însă, de faptul că outfiturile trebuie adaptate în funcție de culoarea, modelul și croiul acesteia.

Iată 3 ținute diferite cu aceeași rochie:

1. Jachetă de blugi + teniși

Una dintre clasicele ținute în care poți purta o rochie, indiferent de modelul ei, este cea sport. Așadar, trebuie doar să scoți jacheta de blugi din dulap, să iei perechea preferată de teniși și să te bucuri de un outfit ușor sportiv, realizat cu ajutorul piesei tale vestimentare preferate. Mai mult decât atât, dacă vrei și o accesorizare potrivită stilului abordat, poți utiliza un rucsac, în care să-ți pui toate obiectele necesare atunci când ieși afară. Desigur, jacheta poate fi dată jos în cazul în care temperaturile sunt foarte ridicate.

2. Cămașă de mătase + espadrile

O cămașă lungă sigur se află în garderoba ta. Dacă este simplă, cu atât mai bine, o poți combina cu succes cu o rochie care este dintr-un material fin și subțire. Atenție însă! Acesta trebuie aleasă în funcție de modelul și de nuanța celei din urmă. Astfel, dacă rochia este din satin, poți utiliza o cămașă care să se potrivească și pe care să o porți pe dedesubt. Un astfel de outfit merge negreșit cu o pereche de espadrile confortabile. Ca accesoriu, poți utiliza o geantă de umăr cu bareta din lanț, fără alte detalii decorative, care ar putea încărca.

3. Jachetă de piele + ghete ușoare de vară

Vor exista zile în care vremea de afară nu va fi foarte prietenoasă. Pentru astfel de momente, poți asorta la rochia preferată anumite elemente de primăvară sau chiar de toamnă, care se potrivesc perfect într-un astfel de context. Astfel, o vei putea purta alături de o jachetă de piele și de o pereche de ghete ușoare, special concepute pentru sezonul cald, care pot fi folosite, însă, și atunci când plouă sau când temperaturile sunt mai scăzute. Așadar, pentru a întregi un astfel de outfit, caută încălțăminte de damă pe site-ul Reverse.ro și alege modelele care îți plac și în care te simți confortabil, indiferent de combinațiile stilistice pe care alegi să le faci.

Așadar, acum că ai văzut în câte moduri diferite poți purta rochia preferată, ține cont de cele prezentate în acest articol și creează outfituri potrivite pentru vara aceasta, în care să te simți bine indiferent de vremea de afară. Asigură-te că acorzi atenție și detaliilor, precum materialul sau textura rochiei, precum și ale celorlalte piese vestimentare asortate, pentru că acestea fac diferența.Surse foto: shutterstock.com, pinterest.com

Sondaj

Ce consideri indispensabil in echipamentul de drumetie?