Promotii si servicii oferite de catre Sportingbet, unul din operatorii de top din Romania
6/672
calendar_month 30 Mar 2017, 00:00
Sportingbet - promotii pentru fanii fotbalului si nu numaiPariurile sportive reprezinta, intotdeauna, o mare tentatie pentru microbistii fotbalului, tenisului, dar si ai altor sporturi indragite in Romania.

Anual, milioane de fani din intreaga lumea joaca sume modice sau mai mari la casele de pariuri, in speranta obtinerii unui castig 100% legal, dar si in scop distractiv.
Reglementarea mai stricta acestui sector de business a fost de bun augur, atat pentru operatorii online, care au devenit din ce in ce mai competitivi, cat si pentru impatimitii sportului, in general, care au ocazia unica de a paria mai eficient si intr-un timp cat mai scurt pe evolutia echipei sau jucatorilor favoriti.
In aceeasi nota se inscrie si filosofia uneia dintre cele mai renumite case de pariuri, Sportingbet. Cu sediul in Curacao si avand divizii in Marea Britanie, Spania sau Australia, concernul infiintat in anul 1998 vine in fiecare an, cu noi provocari pentru jucatorii sai, de la promotii de nerefuzat, oferte imbatabile si oportunitati flexibile de plata si de inchidere a pariului.

Sportingbet - promotii pentru fanii fotbalului si nu numai

Fotbalul este considerat cel mai indragit sport de la noi din tara, nu mai putin de 44000 de spectatori urmarind primele etape ale play off-ului si play out-ului Ligii I de fotbal, cea mai prestigioasa competitie sportiva din Romania, potrivit site-ului oficial al Ligii I.

Conform statisticilor aceleasi surse oficiale, aproximativ 36000 de spectatori au urmarit, in medie, partidele echipelor gazda din prima liga fotbalistica a tarii.

Revenind la promotiile Sportingbet, cea mai cunoscuta fanilor este, evident, "Bonusul de bun venit", prin care se ofera un bonus de 100% la prima depunere, pentru sume ce nu depasesc 200 Ron. Pentru a beneficia de promotie, jucatorii trebuie sa depuna o suma minima in valoare de 40 de Ron in termen de o saptamana din momentul crearii contului.

Cea de-a doua promotie, denumita "Freebet", este disponibila in cazul pariurilor simple sau multiple cu o cota de minim 2.50, efectuate zilnic. Cu o suma minima de 75 Ron, jacatorul va primi inapoi pana la 25 Ron. Analizand tabelul prezent pe pagina oficiala a Sportingbet, pariorul isi poate da seama ce suma va primi inapoi in functie de valoarea pariata!

Astfel, in cazul in cazul unor pariuri solutionate cu o miza totala cuprinsa intre 60 si 199 de Ron, jucatorul va beneficia de un pariu gratuit de 5 Ron, suma care se dubleaza in conditiile parierii unor sume cuprinse intre 200 si 599 ron. Creditarea zilnica a clentilor cu un pariu de 25 de ron este valabila in conditiile depunerii unei sume mai mari de 600 ron.

"Predictorul fotbalului" - tentatia zilnica a maiestrilor in pariuri sportive

Sportul rege aduce zilnic noi provocari pentru microbistii sai din Romania si de pe "batranul continent", deopotriva. Prin intermediul acestei promotii tentante, Sportingbet invita sa parieze corect 8 din cele 12 meciuri disponibile pe platforma online, pentru a beneficia de un freebet intre 5 si 15 lei, sau pentru a castiga o suma "frumusica" de bani. Potrivit regulamentului disponibil pe pagina oficiala a agentiei britanice, fiecarul participant i se va oferi doar un singur premiu pe parcursul unei runde. De asemenea, pentru a inlatura orice urma de suspiciune, operatorul va lua in calcul cea mai buna predictie.Asadar, pariorul care ghiceste corect rezultatul a 11 meciuri se va bucura de o suma deloc de neglijat: 8500 ron. In schimb, jucatorul care prognosticheaza corect toate meciurile va fi mai bogat cu 45000 Ron.

Sondaj

Ce consideri indispensabil in echipamentul de drumetie?