Pictorul Fericit - o alternativa minunata de a ne relaxa si chiar medita
7/715
calendar_month 17 Sep 2021, 00:00
Stim cu totii cat de important a devenit timpul pentru fiecare dintre noi. Ar trebui sa profitam de fiecare minut liber pe care il avem in favoarea noastra. A devenit atat de scurt, incat, de cele mai multe ori nu ne ajunge o zi sa ne terminam toate activitatile zilnice. Ne-am dori parca o zi sa aiba 24 de ore pentru a ne duce la bun sfarsit tot ce ne-am propus.

Cu toate acestea, avem nevoie si de odihna, aceasta juncand un rol important in vietile noastre. Iar atunci cand ne referim la odihna nu ne referim neaparat la somn, ci la modul in care ne petrecem timpul nostru liber. Atunci cand practicam o activitate care ne place, mintea si organismul nostru se relaxeaza si automat se instaleaza si starea de bine.

Sunt foarte multe modalitati prin care putem sa eliminam stresul cotidian din vietile noastre, iar mintea noastra sa se elibereze de gandurile negative. O activitate din ce in ce mai preferata este pictura pe numere cum sunt cele de la Pictorul Fericit.

Cu Pictorul Fericit, viata poate deveni mai colorata

Ati putea spune ca nu va pricepeti la arta, mai ales sa pictati, pentru ca nu aveti talent. Insa, cu aceste picturi pe numere, oricine poate deveni un mic artist, chiar si cei care spun ca au 2 maini stangaci.

Aceste concept do it yourself este menit sa ne aduca relaxarea de care are nevoie atat mintea, cat si organismul nostru.

Picturile pe numere sunt destul de usor de realizat, chiar daca sunt pe diferite nivele de dificultate. Aici ne referim la timp. Unele pot fi realizate in cateva ore, altele mai complexe si in cateva zile. Depinde de noi ce preferam.

La Pictorul Fericit gasim foarte multe variante de unde putem alege si sunt adresate tot publicului larg, respectiv celor mici si celor mari.

Cu aceasta activitate exersam terapia prin culoare, avand efecte benefice pentru noi. Cu aceste picturi vom opri timpul in loc, fiind un hobby creativ ce exerseaza rabdarea si atentia. Ne provoaca totodata sa ne concentram asupra fiecarui detaliu, pentru a ne focusa sa ducem pana la final ceea ce ne-am propus.

Nu implica stres absolut deloc pentru ca finalul oricum va fi unul magic. La aceste picturi rareori se poate gresi, sa spunem in privinta culorilor daca le-am ales gresit, insa nici aceasta nu poate fi numita o greseala.

Pictorul Fericit vine cu foarte multe tematici interesante de unde putem alege. De la cele cu cladiri, flori, orase, copii, pentru el si ea, religioase, pana la picturi abstracte celebre si multe altele.
Atunci cand dam o comanda de pe acest site, vom primi un kit complet cu toate accesoriile necesare pentru a realiza pictura pe numere. 3 pensule de dimensiuni diferite, culorile numerotate, panza pe sasiu numerotata, cat si o schita a tabloului. Un astfel de kit costa 150 de lei sau 99 de lei cele care nu contin sasiu. Pentru picturile destinate copiilor pretul este de 120 de ron.

Cu Pictorul Fericit putem gasi o alternativa foarte interesanta de a ne relaxa si chiar medita. Mai multe detalii pe site-ul oficial cu acelasi nume.

Date de contact: Str. Marasesti, nr. 18, et. 1, cam. 2 Suceava, Romania contact@pictorulfericit.ro 0754 459 540

Sondaj

Cum ingrijiti skiurile?