Odaban, antiperspirantul care invinge transpiratia excesiva
6/668
calendar_month 13 Mar 2017, 00:00
Oricaruia dintre noi i se poate intampla sa transpire in exces in momentul in care face sport, din cauza efortului depus, dar si din cauza mediului umed, daca exercitiile sunt facute in sala de sport.

In plus, persoanele care sufera de hiperhidroza, adica transpiratie excesiva, pot experimenta stari cu adevarat neplacute din cauza sudorii. Nu numai ca le poate impiedica sa isi faca programul de exercitii cum trebuie, dar se pot simti inconfortabil, chiar rusinati din cauza hainelor umezite de transpiratie. Uneori poate sa apara si mirosul neplacut, un alt factor de disconfort accentuat. Daca te confrunti cu aceasta problema si in alte momente ale zilei, nu numai cand depui efort, este indicat sa faci un consult medical, pentru ca poate fi vorba despre o afectiune a glandei tiroide, ori poate fi vorba despre o infectie prezenta in organism. Siroaiele de transpiratie aparute brusc, insotite de dureri in capul pieptului si de o stare generala de rau pot fi semnul unui atac de cord.

De ce transpiram cand facem sport

Potrivit Autoritatii Americane de Fitness, cantitatile excesive de transpiratie din timpul exercitiilor de fitness apar in momentul in care temperatura corpului se ridica, fiind normal, din cauza efortului pe care il depui.

Glandele sudoripare elibereaza fluid din organism, astfel incat temperatura corpului sa scada. Transpiratia rezultata in urma acestui proces ar trebui sa se evapore, dar in medii umede, cum este sala de sport, poate fi un lucru dificil. Ca urmare, multa sudoare ramane pe corp. In plus, transpiratia excesiva poate fi un semn ca esti apt fizic pentru efort, fiind modul in care organismul se adapteaza la exerciții fizice solicitante. Dar cum problema este deranjanta, chiar daca nu indica o problema de sanatate, trebuie gasite solutii pentru eliminarea acesteia.

Pentru a scapa de aceasta problema, antiperspirantul Odaban are cele mai bune rezultate. Vei simti diferenta inca de la primele utilizari.

Nu usuca pielea

Pielea transpirata este umeda, ceea ce poate face ca unele ingrediente din antiperspirante sa se descompuna in compusi secundari acizi, care irita pielea. Acest lucru nu se intampla insa in cazul Odaban Antiperspirant Spray. Are atomizorul etans, astfel incat continutul produsului sa nu intre in contact cu apa. Despre Odaban trebuie sa stii ca previne uscarea pielii, asa ca nu te vei confrunta cu o senzatie neplacuta dupa ce il folosesti.

Istoria Odaban incepe in anul 1971, cand un tanar farmacist si-a ajutat un coleg sa scape de transpiratia excesiva cu care acesta se confrunta inca din adolescenta.

Asa a aparut antiperspirantul Odaban. Iar de atunci a cunoscut o dezvoltare continua, fiind unul dintre cele mai eficiente produse contra hiperhidrozei. Preturile sunt accesibile, iar siguranta produsului este maxima. A fost testat la cele mai renumite institute dermatologice din Germania si Marea Britanie.

Antiperspirantul Odaban Spray este disponibil in farmacii din intreaga lume iar la noi in tara este gasit in mai toate farmaciile si este cel mai recomandat antiperspirant de catre medicii dermatologi.

Sondaj

Cat de costisitor este sa ai ca hobby cursele de raliu?