Obtine o programare la salon cat ai zice Stailer!
7/704
calendar_month 20 Apr 2021, 00:00
Încă n-ai auzit de mine? Allow me to introduce myself. Eu sunt platforma care te ajută să obții o programare, chiar și astăzi dacă vrei. Da, ai citit bine. Nu vorbesc de basme, ci e un dream come true. Dacă până acum trebuia să suni cu o săptămână înainte ca să te primească un stilist, ei bine află că nu mai e cazul.

Timpul tău e prețios, iar eu înțeleg acest lucru. Ai un party în câteva ore și tu arăți ca și cum ai trecut printr-un uragan? Vrei și tu un masaj binemeritat după o zi extenuantă, însă acasă n-are cine să ți-l ofere și adormi buștean, trezindu-te cu aceleași dureri? Te-a împins păcatul și ai băgat foarfecele în păr în timpul izolării, fiindcă începuseși să o iei razna și acum ți-e rușine să ieși din casă? Eu te ajut rapid cu rezolvarea tuturor acestor inconveniente și chiar mai mult. Eu sunt miracolul pe care-l așteptai.

Cum te pot ajuta eu

Cei ce m-au conceput au înțeles că în nișa hair & beauty există anumite aspecte ce fac ineficientă colaborarea stiliștilor cu posibilii clienți. Oamenii nu prea au un așa mare interes în a încerca toate saloanele de prin oraș, ci odată ce au descoperit unul ce le place, se țin de el ca scaiul de pantaloni.

Dar dacă apare un eveniment pe nepusă masă, ce poate face o persoană? Mai ales dacă-i vorba de o nuntă, panica și stresul te cuprinde cu fiecare secundă care trece. Programările se fac din timp, iar timpul ia-l de unde nu-i. Cunoști doar 3 saloane în total, iar șansele tale de a-ți rezerva un loc tinde spre minus infinit. Totuși, dacă mă accesezi intrând pe stailer.ro și folosești filtrele de căutare, ca prin magie eu îți fac să apară saloanele din oraș care sunt dispuse să te primească oricând vrei tu.

Stiliștii ceilalți practic ratau oportunități financiare, pentru că oamenii renunță destul de rapid după vreo 3 telefoane fără succes în a obține o programare. De aceea, eu sunt liantul dintre clienți și stiliști, pentru a-i ajuta să se găsească în mod eficient, rapid și complet gratuit!

Complet gratuit, util, facil

Cam acesta este rezumatul meu. Eu voi deveni agenda ta personală pentru a-ți menține programările organizate. Momentan dețin saloane din 5 mari orașe și anume Iași, Cluj, Timișoara, Oradea și București. Dar cu siguranță mă voi extinde și către inimile românilor din alte orașe importante. Înglobez cam tot ce ține de îngrijirea aspectului fizic, iar stiliștii înscriși în acest univers sunt profesioniști, cu vastă experiență în domeniu, ce abia așteaptă să le treci pragul. Dacă ești în căutarea unui pensat la salon in Bucuresti, fă-ți o programare în 5 minute în pauza de la job, iar când ieși știi că e un lucru ce-l poți tăia de pe to-do list.Nu e necesar să îți faci un cont ca să obții programări, însă el îți oferă mai multă accesibilitate către tot ce îți pot oferi. Dacă știi că ai probleme cu memoria nu te alarma, nu e vreo boală degenerativă. Se zice că oamenii inteligenți uită repede, deoarece creierul face spațiu pentru a învăța noi informații care contează. În acest caz, eu te ajut cu remindere ale programărilor ca să știi când trebuie să fii la salon. Un alt aspect important este că eu îți pun la dispoziție toate informațiile necesare despre salon, preț, poze ale stiliștilor și lucrărilor realizate, chiar și harta Google Maps a locației, ca tu să iei decizia potrivită.

P.S. Dacă nu mai poți ajunge la o programare, o anulezi cu un click, fără să dai telefoane incomode în care te bâlbâi și fâstâcești. Easy-peasy, nu-i așa?

Intră pe www.stailer.ro să descoperi mai multe sau scrie echipei la support@stailer.ro pentru informații suplimentare.

Sondaj

Ce credeti despre asigurarile de accident in cazul sporturilor extreme?