O baterie laptop Hp 620 - garantie si siguranta in orice zi
5/562
calendar_month 28 Sep 2016, 15:43
Bateria pentru un calculator hp 620 – exact ce ai nevoie

Calculatorul personal sau laptop-ul nu functioneaza fara un acumulator performant, care sa ii dea valoare si energie in toate momentele in care solicitat la maximum. De aceea, bateria pentru marcile Hp 620 este mai mult decat un strict necesar, care trebuie folosit in special atunci cand accesezi aplicatiile cele mai avansate de care dispun tehnologiile IT de ultima generatie.

Un calculator fara un acumulator de marca nu poate fi utilizat la parametrii maximi. Din acest motiv, tocmai caracteristica principala, definitorie a sa, si anume, portabilitatea, este anulata in momentul in care dispozitivul care ii asigura alimentarea are autonomie zero. De exemplu, notebook-ul devine doar un desktop mai scump ce are incorporat tastatura si display-ul, putand fi trecut in categoria calculatoarelor "All-In-One".

Dar, asa cum stim cu totii, un asemenea echipament nu a fost conceput sa fie folosit stationar pe un birou si dependent de priza. Datorita schimbarilor si petrecute in societatea romaneasca, si nu numai, acesta trebuie sa fie mobil si sa te poata acompania in orice deplasare, la munte, la mare, in oras, la tara, la orele de curs de la facultatea si oriunde altundeva ai mai avea nevoie de el.

Multiple variate de accesorii de incarcat, pe care le cumperi?

Tocmai de aceea comerciantii autorizati isi propun sa vina in sprijinul cumparatorului cu cea mai mare varietate de acumulatori pentru notebook din Romania, pentru a reda laptop-ului tau libertatea de a fi folosit oriunde. De aceea, acestia sunt preocupati sa indeplineasca cerintele clientilor in toate momentele placute si mai putin placute si sa intregeasca stocurile cu modele noi de incarcatoare. Aceasta, pentru a fi capabili sa furnizeze rapid si bateriile pentru laptop-urile Hp 620, care se gasesc mai greu la magazinele de cartier.

Ca si caracteristica principala, ele sunt compatibile pentru toate calculatoarele marcii, pot suporta o tensiune maxima de 10.8 V si o intensitate a curentului electric de 5200 mAh, Li-Ion cu celule Samsung si se potrivesc si la tipurile Hp 420 sau Hp ProBook 4320-4520s.

Pe piata accesoriilor pentru calculatoare, aceasta este recunoscuta ca fiind o baterie foarte performanta, care ofera laptop-ului tau autonomia de care are nevoi, invederea evitarii pierderilor de tensiune si a supraincalzirii.

Se gaseste in mediul online, in functie de model, la preturi incepand cu 200 lei si ajunge la aproximativ 290-300 lei, insa beneficiaza de o perioada de garantie de 12 luni.

Deoarece are o durata mare de viata, de regula, 2-3 ani, conform specificatiilor producatorului, bateria pentru Hp 620 este preferata de catre clienti si des folosita, fapt care se datoreaza si unei largi compatibilitati, dar si a caracteristicilor tehnice care permit sa faca fata softurilor si aplicatiilor tot mai solicitante.

Sondaj

Ce sport de iarna practicati in mod regulat?