Magazinul online de lenjerii de pat VisePufoase.ro este alegerea perfecta pentru produse confortabile si de calitate!
5/565
calendar_month 25 Nov 2016, 00:00
Știm că după o zi lungă la birou, perspectiva unui pat primitor este foarte atractivă.

Tocmai de aceea, este esențial ca lenjeria care va „îmbrăca„ patul tău să fie de calitate și foarte confortabilă. La Vise Pufoase gândim în același ton. Lucrăm cu fabrica Ralex din Pucioasa pentru a pune la dispoziția clienților noștri doar cele mai bune lenjerii de pat, pilote și cuverturi. Experiența celor din Pucioasa reprezintă garanția unor produse de calitate, ce vor rezulta într-un somn liniștit și odihnitor. Cele peste 400 de produse sunt la dispoziția ta, organizate în 16 categorii.

Poți alege dintre lenjerii creponate, din șifon neted, de iarnă sau imprimate 3D, așa că nu vei duce lipsă de opțiuni! Totuși, una dintre categoriile care se bucură de o popularitate aparte este reprezentată de lenjeriile din bumbac 100%. Datorită proprietăților sale benefice, bumbacul va fi întotdeauna căutat de către clienții noștri: bumbacul absoarbe umezeala, este confortabil, plăcut la atingere și rezistent în timp dacă este spălat la temperatura potrivită. Mai mult, cele aproape 100 de modele reprezintă o paletă largă de modele și culori, menite să satisfacă și cele mai speciale gusturi.

Poți vizita categoria 100% bumbac pentru cele mai noi modele! Bumbacul satinat este și el un material foarte căutat de către cei care doresc o lenjerie de pat nouă: totul se datorează confortului acestui material, care va aduce cu siguranță mult doritele vise pufoase. Modelele regăsite în categoria bumbacului satinat sunt florale, geometrice sau tematice, așa că nu vei avea probleme în a găsi modelul preferat. Mai mult, reducerea de 13% activă în acest moment poate fi factorul decisiv în achiziția unei noi lenjerii de pat! Descoperă și tu oferta noastră completă accesând categoria bumbac satinat.

Pe lângă lenjerii de pat, Vise Pufoase are în magazin pilote din puf de gâscă (perfecte pentru sezonul rece) dar și cuverturi de pat în diferite nuanțe și modele. Astfel, îți punem la dispoziție o experiență de shopping completă pentru dormitorul tău! Aproape toate produsele de la Vise Pufoase se află pe stoc, așa că livrarea poate avea loc chiar a doua zi. Confirmarea se face rapid după plasarea comenzii, așa că așteaptă un apel de la colegii noștri pentru a stabili detaliile livrării. În ceea ce privește livrarea produselor, am ales ca parteneri FAN Courier și DPD datorită rapidității, dar și a seriozității de care au dat dovadă până în acest moment. Nu uita că lenjeriile de pat, pilotele și cuverturile sunt la dispoziția ta oricând pe www.visepufoase.ro, așa că poți conta pe ajutorul nostru!

Sondaj

Ce sport extrem ati fi dispusi sa incercati in timpul verii?