De ce o afacere de succes are nevoie de servicii Social Media?
7/703
calendar_month 13 Apr 2021, 00:00
Rețelele sociale au fascinat lumea încă de la apariția lor. Numărul de utilizatori care utilizează servicii social media a crescut până la peste 5 miliarde.

În medie, oamenii au cel puțin 8 conturi pe rețele de socializare diferite - și nu doar le au, ci le folosesc!

Platforme mari precum Facebook sunt din ce în ce mai populare, iar agențiile de marketing se specializează în oferirea de servicii de administrare conturi Social Media.

Una din agențiile care oferă clienților săi cele mai eficiente modalități de a populariza afacerile, folosind rețelele sociale, este Agentia re7consulting din Bucuresti, o agentie de marketing digital cu servicii complete de promovare online. 

Modul în care oamenii folosesc rețelele sociale s-a schimbat. Rețelele sociale au fost create inițial ca o modalitate prin care prietenii și familia pot comunica și socializa online, dar acum au devenit mult mai mult decât atât. Se poate observa că principala utilizare a Social Media rămâne interacțiunea cu prietenii și familia, dar este, de asemenea, o oportunitate pentru branduri și consumatori sau clienții potențiali,  de a se conecta. 

Statistici recente spun că 71% dintre consumatorii care au avut o experiență pozitivă pe rețelele sociale cu un brand , l-au recomandat  altor persoane, iar 21% dintre consumatori sunt mai predispuși să cumpere de la mărci pe care le admiră pe rețelele Social Media. Platformele de socializare au început să devină și platforme de comerț electronic , oferind un pas major în canalul de marketing pentru construirea conexiunilor.

Așadar, dacă ai cont pe rețelele de socializare, ai parte de o experiență în care oamenii se pot conecta deopotrivă cu prietenii, familia dar și cu afacerea ta.  Și, pe măsură ce continuă să crească într-un ritm exploziv, aceste conturi pe rețelele sociale te ajută enorm să îți popularizezi business-ul și să menții treaz interesul clienților. Aici intervin serviciile de marketing pe rețelele sociale.

Ce este marketingul in Social Media?

Marketingul pe rețelele sociale înseamnă de fapt utilizarea rețelelor de socializare pentru a crește gradul de conștientizare a mărcii, pentru a construi un număr de vizionări direcționat, pentru a genera trafic pe site-ul web și, în cele din urmă, pentru a-ți crește vânzările. Marketingul pe rețelele sociale pentru business-urile mici în dezvoltare le oferă posibilitatea de a-și impune propria marcă și de a defini prezența online pe platforme unde publicul lor țintă este deja activ.

Toate acestea sună destul de bine, nu? Deci, de unde începi? Ei bine, unele dintre platformele de socializare potrivite pentru acest demers sunt Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn ,Pinterest sau TikTok. O agenție specializată în servicii Social Media știe cum să folosească uneltele specifice  de marketing pentru rețelele sociale pentru a atinge obiectivele fixate de tine.  Cum poate o campanie de Social Media Marketing să-mi ajute afacerea?

Gândește-te la numărul uriaș de oameni despre care am spus că folosesc social media. În ritmul în care rețelele sociale au crescut (și continuă să crească), există cu siguranță  un procent din publicul țintă al afacerii tale pe aceste platforme.

Marketingul prin intermediul rețelelor sociale te ajută să oferi oamenilor conținut strategic și / sau anunțuri interesante, reclame, exact  acolo unde deja citesc informații și își petrec timpul. Acest gen de expunere oferă companiei tale un mod de a face publicitate inovator, extins și bine direcționat.

Atunci când utilizezi eficient marketingul pe rețelele sociale, îți maximizezi acoperirea, traficul pe site și conversiile.  Este foarte important să stabilești ce obiective urmărești atunci când e vorba de promovare social media. Agențiile specializate știu cum să îți alcătuiască planul de marketing pe rețelele sociale pentru a îndeplini aceste obiective!

Statisticile spun totul! O strategie eficientă de marketing pe rețelele sociale joacă într-adevăr un rol vital în reputația brandului tău și conduce la sporirea veniturilor. Și atunci când te referi la o strategie eficientă de marketing Social Media, înseamnă mai mult decât publicarea de postări și crearea de reclame . Conținutul  trebuie să fie proaspăt, interesant, unic, captivant și personalizat pentru marca ta.

Atunci când gestionezi conturile de socializare ale companiei tale, nu ar trebui să îți pui toate ouăle într-un coș. Da, toate sunt platforme de socializare, dar sunt diferite în felul lor. La fel ca firmele din aceeași industrie, fiecare dintre aceste rețele de socializare are propriile puncte forte și caracteristici care pot fi utile afacerii tale. De aceea este crucial să ai o strategie bine definită și  eficientă, pe mai multe rețele de socializare. Dar nu inseamna să cheltui bani si timp? Dacă o faci singur, da, îți poate consuma timpul și resursele. Dar vestea bună este că nu trebuie să o faci singur. Companiile specializate în marketing online te pot ajuta, cu numeroase oferte de  social media marketing.

Serviciul de promovare Social Media oferit de Agentia re7consulting din Bucuresti demostrează experiența  dovedită pentru atingerea obiectivelor  cu ajutorul marketingul online.

Indiferent dacă intenționezi sa diversifici expunerea companiei tale, să generezi mai mulți clienți potențiali, să obții fidelizarea clientilor existenti sau să optimizezi campaniile in Social Media, Agentia re7consulting este aici pentru a te ajuta. 

Sondaj

Ce sport extrem ati fi dispusi sa incercati in timpul verii?