Cum am ajuns sa vizitez toata lumea?
5/568
calendar_month 21 Dec 2016, 14:10
Pana la varsta de 20 de ani nu reusisem sa ajung nici macar pana la mare. Nu se intampla asta neaparat din lipsa banilor. Ci din cauza faptului ca ai mei nu erau adeptii vacantelor, a vizitelor in alte parti ale lumii. Am realizat ca mie mi-ar placea enorm sa vad toate locurile frumoase, sa simt adrenalina, sa vizitez lumea. Era visul meu de cand eram doar o copila.

Ma urcam pe dealuri si imi imaginam ca sunt pe un varf inalt, asa cum auzeam la televizor despre plecarile in Himalaya! Scriam mereu in jurnal ca mi-ar placea sa vizitez Parisul, Roma, Chicago, Barcelona sau Buenos Aires. Deci, am crescut cu un gol in suflet. Asta pana m-am hotarat sa imi indeplinesc visul.

Am realizat ca pot sa fac foarte multi bani si ca pot vizita fiecare loc din lume pe care mi-am dorit sa il vad. Am vazut un anunt de la Rich Girls Studio videochat Bucuresti. Aveam toate calitatile sa fiu un model bun. Stiu engleza, sunt implicata, serioasa si ingrijita. Aveam tot ce mi se cerea sa fiu o parte a unei echipe care s-a dovedit a fi minunata.

Inceputul a fost mai greu, am avut sprijin din partea echipei de trainerite, am fost inconjurata de avantaje gratuite si care m-au ajutat sa devin o femeie frumoasa. La numai cateva luni reusisem sa imi pun bani deoparte si sa ma mut intr-un super apartament la Piata Unirii. Apoi am inceput sa imi planuiesc vacantele la care visam inca de cand eram un copil.

Prima vacanta a fost la Chicago. Cu castigurile de pe o singura luna am reusit sa stau o saptamana in Chicago, locul de nastere al muzicii blues. Am fost la cele mai bune cluburi de comedie si am ras si m-am relaxat pe saturate.

A doua vacanta a fost in Dubai. Am vizitat cel mai mare mall din lume (Dubai Mall) si cea mai inalta cladire din lume (Burj Khalifa). A fost genial. Mi-am petrecut zile intregi pe plaja si distractie. Nu cred ca exista o placere mai mare decat sa descoperi ca poti cuceri lumea. Eu asa ma simt.

Ieri m-am intors de la Paris, locul de care auzeam doar in filme sau in desene animate. Am vazut Turnul Eiffel, Orangerie si Muzeul Luvru. Mi-a placut la nebunie. Am inceput sa imi traiesc viata in adevaratul sens al cuvantului. Castig mult, ma implic si ma bucur de fiecare zi. Ma bucur ca pot sa visez si imi planuiesc vacantele viitoare cu mult drag. Nu cred ca exista bucurie mai mare decat sa faci ceea ce te reprezinta!

Angela, 23, Bucuresti.

Sondaj

Ce parere ai de echipamentul complet pe timpul verii?