Atentie la adidasii Reebok de barbati contrafacuti
5/566
calendar_month 28 Nov 2016, 18:25
Adidasii Reebok sunt mereu o garantie a calitatii

Inca de la infiintarea companiei in anul 1958, adidasii Reebok pentru barbati au reprezentat, intotdeauna, un model de eleganta, rafinament si profesionalism. Realizati cu maiestrie de unii dintre cei mai mari creatori de articole sport de pe continentul american, perechile de pantofi sport din colectiile companiei au fost proiectati sa dureze. Calitatea si materialele pe baza carora sunt confectionati le ofera o textura fina si flexibila. Talpa lor ii propulseaza in topul celor mai bune articole sport de marca. In cazul modelelor aparute de-a lungul acestui an, predomina spuma poliuretan, un pas nou catre o structura aerodinamica, mai rezistenta si mai prietenoasa la contactul cu socurile.

Modelul Terrain Thrill a cunoscut un success rasunator la marile prezentari de moda din Europa si de peste ocean. Datorita combinatiei de microfibre si panza de cea mai inalta calitate, aceasta pereche de incaltari i-a cucerit ireversibil atat pe fanii tinutelor casual, cat si pe alergatorii amatori.

Reebok Crossfit Speed contribuie la imbunatatirea vitezei de alergare

Adidasii Reebok pentru barbati Crossfit Speed au fost conceputi intr-un mod ireprosabil pentru a imbunatati viteza la alergare. Botul rotund, forma aerodinamica si talpa groasa asigura o tractiune sporita, o mai buna flexare si impingere a calcaiului si a gleznei, astfel incat sportivul va remarca usurinta cu care se deplaseaza. Prin urmare, iubitorii acestui sport vor beneficia de satisfactie maxima, iar eforturile le vor fi rasplatite.

Au aparut pe piata si adidasi contrafacuti. Cum pot fi recunoscuti?

Alaturi de pantofii sport originali, pe piata articolelor sport din Romania au aparut si o serie de adidasi contrafacuti, care “poarta” denumirea brandului american.
Acestia sunt de o calitate indoielnica, nu sunt realizati din aceleasi materiale premium precum pantofii originali, veniti din fabrica, iar rezistenta lor este una precara. Cusatura lor este realizata din fibre subtiri, care se uzeaza extrem de rapid, in timp ce talpa va capata fisuri la cele mai mici contacte cu denivelarile.

Adidasii Reebok originali sunt usor de recunoscut, datorita elementelor sale de securitate si identificare bine stabilite. In primul rand, cumparatorii fideli trebuie sa cunoasca faptul ca acestia sunt livrati intr-o cutie pe care este inscriptionat logo-ul firmei.
Culoarea si designul ambalajului difera in functie de anul in care produsul a aparut pe piata. In al doilea rand, pe cutie se ataseaza o eticheta ce contine numarul de stil, care permite o verificare mai simpla a felului in care acesta corespunde caracteristicilor adidasilor. In vederea identificarii produselor contrafacute, cumparatorii sunt sfatuiti sa verifice marimea, calitatea imprimarii, distanta si fontul etichetei.

Daca numarul de stil de pe eticheta nu este identic cu cel de pe cutie, atunci, cel mai probabil, clientul are in fata o pereche de incaltaminte contrafacuta. In al treilea rand, logo-ul firmei este prezent atat pe limba adidasilor Reebok, cat si pe partile laterale exterioare. Pantofii sport orginali se caracterizeaza prin litere inscriptionate vizibil si cu spatiile aferente.Nu in ultimul rand, pe brantul adidasului se va regasi o eticheta imprimata cu sigla firmei, dar si cu numarul de stil. In cazul pantofilor originali, aceastea sunt indentice cu cele care se regasesc pe cutie sau pe limba adidasului.
Cu vanzari de 13 miliarde de dolari in anul 2014, Reebok este o companie americana care se ocupa de comercializarea articolelor de incaltaminte sport si vestimentare, cu sediul in statul Massachusets.

Sondaj

Cum ingrijiti skiurile?