Adidasii Nike sunt mereu in centrul atentiei
5/561
calendar_month 28 Sep 2016, 15:38
Incaltamintea Nike – aduce mereu inovatia in casa ta

Cunoscutul producator de adidasi Nike vine in fiecare an cu ceva nou pe piata produselor pentru sport, care sa fie in beneficiu atat cumparatorilor de rand, cat si a atletilor de performanta. De exemplu, la inceputul acestui an, designerul American a lansat modelul de pantofi sport cu inchidere automanata a sireturilor, utilizand o tehnologie revolutionara in domeniu. Noul tip de adidas al companiei prevede ca inchiderea sa se realizeze prin apasarea unui buton. Este vorba despre pantofii Nike Hyper Adapt 1, iar inovatia consta in faptul ca acestia se pot strange si retracta prin actionarea micului dispozitiv. Incaltarile sunt prevazute cu baterii speciale, care trebuie puse la incarcat pret de trei ore odata la cateva saptamani. Mai mult, un led proiectat pe interior va atentiona in momentul in care acumulatorul ajunge la pragul minim. Potrivit recomandarilor date de catre producator, pantofii pot fi descaltati fara probleme, chiar daca nu se activeaza acest mecanism.

Disponibil de sfarsitul anului acesta, noul model de adidasi Nike are incorporat un buton pe partile laterale care asigura o mai buna etansare a incaltamintei, care il va feri pe utilizator de frigul de afara si de patrunderea apei in interior. Pantoful face facila si reglarea sa automata, astfel incat, in momentul purtarii perechii in cauza, senzorul din interior va actiona pentru a lega automat sireturile.

De asemenea, este in lucru si un sistem sofisticat de ajustare a sireturilor, conform informatiilor si declaratiilor oficiale. Inventia vine la un an dupa lansarea Nike Mags, cu tehnologie prevetata cu 5 ani mai devreme, cu ajutorul carora sireturile se pot lega singure, care precede cu succes ultima aparitie a anului in curs.

Adidasi pe care ii vei purta mereu cu placere

Datorita multiplelor facilitate oferite de catre producator, adidasii Nike sunt mereu un mediu si o incaltaminte prietenoasa, care se poate folosi cam pe orice tip de vreme si in conditii de uzura maxima. Pentru cei care practica frecvent activitati sportive solicitante pentru picior si pantof, cum ar fi fotbalul, tenisul, mersul pe teren accidentat, cei care au adus la viata patentul si-au propus sa creeze o talpa din material sintetic rezistent, cu o durata de viata care sa il motiveze pe client sa nu regrete in niciun moment investitia facuta. Mai mult, pe partea de dedesubt, pentru fotbal si alergat, acestia sunt prevazuti cu zimti care fac fata cu brio denivelarilor.

Sondaj

Credeti ca surfingul este periculos?