Activitati interesante pe care trebuie sa le incerci
7/711
calendar_month 29 Iul 2021, 00:00
Se spune că viața începe în momentul în care îți depășești limitele și ieși din zona de confort. Adeseori ai impresia că viața pe care o trăiești este una cât de poate de bună. Însă ce nu realizezi este faptul că activitățile pe care le întreprinzi în fiecare zi te fac să te simți bine în pielea ta, dar nu te fac să simți lucrurile la un alt nivel. Ei bine, acest lucru nu este greșit, dar aventura începe în momentul în care încerci ceva nou. Dacă simți că nu ești pregătit să te aventurezi într-o experiență mai riscantă, există oricând alternative mai puțin înspăimântătoare. Rândurile următoare te vor convinge de acest lucru.

Bob pe șine

Toată lumea a încercat măcar o dată mersul cu sania. Aceasta este o experiență plină de aventură care te face să simți bucurie. Ei bine, bobul pe șine îți oferă ocazia să ai parte de aceleași sentimente, dar într-un alt cadru.

Cele două activități sunt similare, motiv pentru care nu îți trebuie prea mult curaj pentru a le încerca. Pe lângă faptul că ai parte de o priveliște superbă, bobul pe șine te ajută să vezi lucrurile dintr-o altă perspectivă.

În România există deja câteva locații unde poți încerca bob pe șine. Având în vedere peisajele superbe montane pe care ni le oferă țara noastră, ar fi păcat să refuzi o oportunitate de acest fel.

Activități pentru minte

Te-ai gândit vreodată să-ți pui mintea la încercare cu o activitate interesantă? Multă lume își dorește să încerce să sară cu parașuta sau bungee jumping, iar acest lucru necesită mult curaj. Totuși, o activitate care îți stimulează mintea așa cum este șahul, în care unul dintre jucători trebuie să își învingă adversarul prin doborârea regelui sau poker, joc în care trebuie să controlezi regulile pentru a „citi” jocul, este la fel provocatoare pentru mintea ta. În primul rând, pentru a fi un jucător bun trebuie să ai parte de mult „antrenament” și pregătire. De asemenea, este necesară multă răbdare pentru a aștepta momentul cel mai bun pentru a face o mișcare.

Zbor cu parapanta

Următoarea activitate pe care o poate practica oricine este zborul cu parapanta. Aceasta este deja puțin mai îndrăzneață, dar la fel de sigură.

Un zbor de acest tip este o experiență unică care îți prezintă pădurile, lacurile sau spațiile din preajma ta dintr-un alt unghi. Cu toate că ești la 200 de metri înălțime, cu siguranță te vei simți mai conectat la natură ca niciodată. Peisajul este unul care îți taie respirație, iar acest lucru nu se întâmplă din cauza panicii, ci datorită bucuriei imense pe care o simți. Lunile octombrie și noiembrie sunt cele mai potrivite practicării acest sport deoarece vântul îți permite un zbor lin și o aterizare de același fel.Schi nautic

Vara este cel mai bun moment să ai parte de o experiență inedită și să încerci un lucru pe care în mod normal l-ai refuza. Vacanța acesta ai putea avea parte de aventura vieții tale. Tot ce trebuie să faci în acest sens este să consulți locurile în care se practică schiul nautic.

Acest sport este unul cât se poate de sigur. În acest sens ai la dispoziție o vestă de salvare și poți chiar urma un curs de inițiere pentru a scăpa de orice temeri. Pentru liniștea ta, ar fi bine să știi că persoane de toate vârstele sunt interesate să practice schi nautic.

O sesiune durează în general câteva minute și depinde de abilitățile tale. Însă nu se știe niciodată când o simplă încercare de acest tip te ajută să îți descoperi o nouă pasiune.

Hamace suspendate la 200 m altitudine

Mersul în parc sau în pădure cu hamacul este plăcut, însă nu îți oferă la fel de multă adrenalină cum ți-ar oferi un hamac suspendat la o asemenea înălțime.

Mai mult de atât, faptul că ești deasupra unei zone pitorești te ajută să te relaxezi din plin și să ai parte de senzații tari. Este drept, cățăratul pe stânci până la acea altitudine nu este pentru oricine, dar iubitorii de adrenalină sunt mereu în căutare de senzații tari.

Dacă încă te întrebi de ce ar trebui să încerci un sport extrem, vor rezuma beneficiile în câteva rânduri. Sporturile și activitățile de acest tip te ajută să te concentrezi, îți cresc stima de sine, te ajută să arzi calorii și să îți faci mai mulți prieteni.

Sondaj

Care sunt cele mai spectaculoase trick-uri in skateboarding?