3 hack-uri de optimizare pagini web care maresc traficul in 60 de zile
7/708
calendar_month 17 Iun 2021, 00:00
Esti pregatit sa-ti cresti traficul organic al site-ului? Daca esti strategic si te axezi pe experienta utilizatorilor site-ului tau, atunci poti obtine rezultate SEO chiar in mai putin de 60 de zile (in functie de cuvintele cheie targetate si de competitori).

Orice antreprenor sau companie care a lansat vreodata un site nou site cat de dificil este sa atragi clienti noi. Concurenta este dura si, prin urmare, site-ul afacerii tale trebuie sa iasa in evidenta in fata celorlalte site-uri din aceeasi industrie.

Cea mai buna solutie este sa te bazezi pe o strategie eficienta de SEO On-Page & SEO Off-Page.

Prin urmare, daca afacerea ta are un site si esti gata sa-ti imbunatatesti vizibilitatea in rezultatele organice, sa atragi trafic organic si clienti, iti recomandam aceste 7 hack-uri SEO culese de la Stoian Ciprian, Fondator Agentia OneMedia X Group (omagency.ro) si Specialist SEO cu peste 8 ani experienta.

1. Targeteaza cuvintele cheie potrivite:

Fara indoiala, cea mai mare greseala pe care o poate face o companie in campania de SEO, consta in alegerea cuvintelor cheie gresite.

Fiecare pas si proces din strategia de SEO a afacerii tale ar trebui sa se axeze pe imbunatatirea si optimizarea paginilor din site.

Sa fie clar, nu exista nicio scurtatura pentru a creste mai usor si mai repede in rezultatele organice din Google. Trebuie sa intelegi intentia de cautare a cuvintelor cheie utilizate de potentialii clienti si sa le raspunzi acestora prin intermediul strategiei tale de SEO.

Retine faptul ca oamenii isi doresc sa gaseasca solutii la problemele lor. Asadar, atunci cand vei redacta continut pe baza cuvintelor cheie, incearca sa oferi informatii utile, relevante si sa-ti demonstrezi experienta.

De asemenea, este important sa stii si faptul ca aceste cuvinte cheie utilizate in Google de potentialii clienti ai afacerii tale sunt de mai multe tipuri:

- pe baza intentiei de cautare: cuvinte informationale, comerciale, tranzactionale, etc.
- pe baza lungimii acestora: cuvinte cheie short-tail sau long-tail.
- pe baza dificultatii de rankare in Google.
- long-term evergreen (cuvinte relevante pe termen lung).
- geo-targeting (cuvinte locale pentru targetarea unei zone specificie – judet, sector, oras sau tara).
- si multe alte tipuri de cuvinte cheie.

2. Creeaza continut util si evergreen:

Un aspect important al optimizarii unei pagini web pentru Google este continutul acesteia.

Si pentru ca vorbim despre imbunatatirea pozitiilor ocupate in Google de site-ul afacerii tale, nu uita sa utilizezi si tehnici suplimentare, cum ar fi inbound marketingul, care te va ajuta sa construiesti continut valoros care sa atraga clientii.

Unul dintre cele mai populare tipuri de continut evergreen este sectiunea de blog a site-ului, prin intermediul careia afacerea ta poate distribui continut consistent, original si util in mod constant catre Google si utilizatorii acestui motor de cautare.

Tine minte, continutul relevant si actualizat din sectiunea de blog a site-ului are rolul de a oferi valoare potentialilor clienti si iti permite sa-ti imbunatatesti rezultatele in SEO.

3. Micsoreaza timpul de incarcare al paginilor din website:

Incepand din luna Iunie 2021 si pana in August 2021, Google va realiza o serie de actualizari asupra algoritmilor utilizati de motorul de cautare pentru clasificarea rezultatelor organice.Aceste actualizari sunt axate pe experienta oferita de site potentialilor clienti si implicit pe viteza cu care paginile site-ului se incarca.

Instrumentul SEO, Google Page Speed Insights, te ajuta sa afli viteza de incarcare a paginilor site-ului tau si iti ofera recomandari privind remedierea problemelor de incarcare.

Google si SEO se adapteaza nevoilor utilizatorilor. De aceea, Google va recompensa site-urile web care se incarca mai rapid decat competitorii, oferindu-le pozitii mai bune in cadrul rezultatelor organice.

Aceste hack-uri SEO te vor ajuta sa-ti optimizezi paginile site-ului pentru a obtine rezultate mai bune in SEO. Cu toate acestea, daca ai nevoie de ajutor, Agentia OneMedia X Group din Bucuresti te poate ajuta cu servicii de optimizare SEO.

Stoian Ciprian, Specialist SEO si Fondator Agentia OneMedia X Group din Bucuresti:

"In SEO nu ar trebui sa te astepti la rezultate peste noapte. Site-ul tau poate obtine rezultate chiar in mai putin de 60 de zile sau abia peste 6 luni de la implementarea corecta a acestor 3 recomandari SEO. Cu multa rabdare si consecventa in aplicarea strategiei de SEO, iti vei imbunatati semnificativ vizibilitatea in Google (indiferent de concurenta)."

Sondaj

Cat de riscant este parasutismul?