xtrem.ro  »  Urban  »  Skateboarding  »  Red Bull Crashed Ice 2012 - adrenalina pura

Red Bull Crashed Ice 2012 - adrenalina pura

7/712
calendar_month 07 Mar 2012, 11:09
Dupa succesul incredibil din 2011, Red Bull Crashed revine la Quebec pentru finalul Campionatului Mondial Red Bull Crashed Ice, in data de 17 martie 2012.

Cunoscut ca a￯￯Meccaa￯￯ al competitiilor downhill pe gheata, Quebec-ul a incoronat anul trecut pe Arttu Pihlainen, castigatorul editiei 2011 si asteapta acum finala pentru a desemna un nou castigator.

Pentru al saptelea an la rand, Campionatul Mondial Red Bull Crashed Ice aseaza scena pentru concurentii din Canada si din intreaga lume.

In fiecare an, incepand din 2006, peste 90.000 fani ovationeaza aliniati de-a lungul strazilor pietruite, cu ochii pe cei 80 de participanti care se avanta in viteza pe traseul complet inghetat.

Acesti concurenti neinfricati trebuie sa dea o lupta acerba pentru a invinge un traseu de 540 de metri, format artificial prin inghetarea neregulata a apei, traseu cu multe denivelari, cu curbe periculoase, sarituri in aer si cazaturi la fel de dificile, traseu pe care concurentii ruleaza cu aproximativ 60 km/ora.

Puteti vedea aici si lista participantilor Red Bull Crashed Ice 2012.

Pe 17 martie 2012 acesti maestri vor marca o noua era a patinatului pe gheata si vor pferi un spectacol de neuitat fanilor care ii urmaresc cu sufletul la gura.

Cum se desfasoara Red Bull Crashed Ice?
Grupuri compacte de cate 4 concurenti aliniati paralel se intrec in aceasta competitie, pana cand raman intr-un final pe traseu doar 4 barbati si 4 femei. Care la randul lor vor duce batalia finala pentru podium, la categoria masculin si feminin.

Iata si retrospectivele editiilor trecute Red Bull Crashed Ice:

Red Bull Crashed Ice 2010:

https://


Red Bull Crashed Ice 2011:

https:// 
 
 
 
Sondaj
Ce credeti despre asigurarile de accident in cazul sporturilor extreme?