Eroii straziilor 2012: the comeback

Publicat: 21 Aug 2012 15:51

Dupa ce si-au facut incalzirea la Street Heroes Spring Break in mai, eroii strazii zboara din nou, ca sa salveze tot poporul alternativ de plictiseala sfarsitului de august.

Vin pe skateuri, BMX-uri, role si alte instrumente numai bune de luptat cu gravitatia. De data asta, sunt si mai multi. Si vin de si mai departe, ca sa se intreaca in trick-uri si mai inalte la a patra editie a Street Heroes.

Daca esti gata sa te alaturi eroilor strazii, imagineaza-ti cum o sa arate cele 2 zile de festival si cu niste bass drops explozive ca soundtrack.

Deh, exista supereroi si in muzica, nu doar in riding. Deci vineri, 24 august, Subcarpati o sa toarne in boxe ce au mai cules de prin folclor si cartier, pana turbeaza basii lui Gojira, Doc si Deliric.

Iar pe 25, Okapi Studio isi aduce toti maestrii microfonului, ca sa iasa o portie sanatoasa de rime marca GrasuXXL, Maximillian, Spike, Mitza, MefX, Tranda, Junky si Dj Oldschool.

Iar lucrurile nu se opresc aici. Daca tot am pornit in forta in mai, merita sa terminam si a patra editie cu motoarele pornite.

Asa ca ne strangem echipamentul dupa concursurile de skate, BMX si b-boyingA￯si turnam putin burn. Doar asa, cat sa alimentam afterparty-ul oficial de la Arenele Romane.A￯

Sambata seara, la final de Street Heroes, Cookie Monsta si FuntCase urca la pupitru, ca sa puna o cireasa cutremuratoare de dubstep peste toate bunatatile urbane care o sa se tot pregateasca pe 24 si 25 august.

Deci, pregateste-te! Eroii strazii vor ateriza din nou la cel mai mare festival de cultura urbana din sud-estul Europei, pe 24 si 25 august.

Pana atunci, potoleste-ti foamea de underground goodies si da iama in cuptorul burn de pe Facebook.

Street Heroes 2012 Official from Street Heroes on Vimeo.


Cat de mult ti-a placut acest articol?

Nota obtinuta

7,67(3 voturi)
2619 vizite

Sondaj

Ce preferi, mountain bike vara sau iarna, pe zapada?

Cele mai citite...
Locatii pentru Bungee Jumping in Romania Cheile Rasnoavei, la 3 km de soseaua Predeal-Rasnov Facilitati : Instalatia este pe locul intai in Europa de Est, si pe locul doi in Europa, dupa Elvetia, cu o inaltime de 137,5 m cu posibilitati de marire pana la 155m, pe o distanta de aproximativ 100 de metri, in functie de greutatea celui care
Sfaturi in caz de fracturi Fracturile Tipuri de fracturi O fractura sau ruptura poate fi cauzata de suprasolicitare, violenta externa sau presiune. Persoana care acorda primul ajutor trebuie sa fie in stare sa deosebeasca o fractura inchisa de una deschisa. Pielea peste o fractura inchisa nu este strapunsa, in timp ce pielea
Saltea vs. izopren - ce alegi? Majoritatea drumetiilor presupun cel putin doua zile de calatorie, deci minim o noapte. Iar cand drumetiile au ca punct de popas zone mai putin locuite, noaptea se petrece de regula la cort. Un cort echipat complet presupune obligatoriu prezenta unui accesoriu care se aseaza pe jos, in interior si