City of Energy revine! Transforma energia orasului

Publicat: 07 Sep 2012 11:46

Noper, Kitra, Sinboy, Nazek si Pren au pregatit 10 lucrari pline de energie!

Cei 5 artisti au pictat 10 becuri de mari dimensiuni pentru a sustine City of Energy, un proiect ce-si propune sa schimbe peisajul urban.

Caracterizate prin culoare, creativitate si personalitate, aceste lucrari atipice vor schimba timp de o luna fata orasului.

Dupa o prima editie primita cu entuziasm de catre comunitatile artistice si urbane, Enel Romania revine cu o noua provocare: promisiunea de a transforma orasul!

City of Energy lanseaza inca o data, tuturor pasionatilor de arta urbana, provocarea de a picta posturile de trasformare Enel.

Toti cei interesati se pot inscrie in concurs pe pagina oficiala de Facebook a proiectului - FacebookEnel, pana in data de 16 septembrie, prin uploadarea celor mai reprezentative lucrari de inspiratie urbana.

Un juriu specializat va alege 10 artisti finalisti pentru o competitie de live painting in SkatePark Tineretului.

Patru cele mai bune lucrari dintre cele 10 expuse vor aduce castigatorilor un premiu individual de 2000 Ron, precum si posibilitatea de a picta cate 2 pereti ai unui post de transformare Enel.

Cat de mult ti-a placut acest articol?

Nota obtinuta

6(2 voturi)
2496 vizite

Sondaj

Cat de des te uiti la stirile sportive la TV?

Cele mai citite...
Locatii pentru Bungee Jumping in Romania Cheile Rasnoavei, la 3 km de soseaua Predeal-Rasnov Facilitati : Instalatia este pe locul intai in Europa de Est, si pe locul doi in Europa, dupa Elvetia, cu o inaltime de 137,5 m cu posibilitati de marire pana la 155m, pe o distanta de aproximativ 100 de metri, in functie de greutatea celui care
Sfaturi in caz de fracturi Fracturile Tipuri de fracturi O fractura sau ruptura poate fi cauzata de suprasolicitare, violenta externa sau presiune. Persoana care acorda primul ajutor trebuie sa fie in stare sa deosebeasca o fractura inchisa de una deschisa. Pielea peste o fractura inchisa nu este strapunsa, in timp ce pielea
Saltea vs. izopren - ce alegi? Majoritatea drumetiilor presupun cel putin doua zile de calatorie, deci minim o noapte. Iar cand drumetiile au ca punct de popas zone mai putin locuite, noaptea se petrece de regula la cort. Un cort echipat complet presupune obligatoriu prezenta unui accesoriu care se aseaza pe jos, in interior si