xtrem.ro  »  Urban  »  Role  »  Eroii straziilor 2012: the comeback

Eroii straziilor 2012: the comeback

7/775
calendar_month 21 Aug 2012, 15:51
Dupa ce si-au facut incalzirea la Street Heroes Spring Break in mai, eroii strazii zboara din nou, ca sa salveze tot poporul alternativ de plictiseala sfarsitului de august.

Vin pe skateuri, BMX-uri, role si alte instrumente numai bune de luptat cu gravitatia. De data asta, sunt si mai multi. Si vin de si mai departe, ca sa se intreaca in trick-uri si mai inalte la a patra editie a Street Heroes.

Daca esti gata sa te alaturi eroilor strazii, imagineaza-ti cum o sa arate cele 2 zile de festival si cu niste bass drops explozive ca soundtrack.

Deh, exista supereroi si in muzica, nu doar in riding. Deci vineri, 24 august, Subcarpati o sa toarne in boxe ce au mai cules de prin folclor si cartier, pana turbeaza basii lui Gojira, Doc si Deliric.

Iar pe 25, Okapi Studio isi aduce toti maestrii microfonului, ca sa iasa o portie sanatoasa de rime marca GrasuXXL, Maximillian, Spike, Mitza, MefX, Tranda, Junky si Dj Oldschool.

Iar lucrurile nu se opresc aici. Daca tot am pornit in forta in mai, merita sa terminam si a patra editie cu motoarele pornite.

Asa ca ne strangem echipamentul dupa concursurile de skate, BMX si b-boyingA￯si turnam putin burn. Doar asa, cat sa alimentam afterparty-ul oficial de la Arenele Romane.A￯

Sambata seara, la final de Street Heroes, Cookie Monsta si FuntCase urca la pupitru, ca sa puna o cireasa cutremuratoare de dubstep peste toate bunatatile urbane care o sa se tot pregateasca pe 24 si 25 august.

Deci, pregateste-te! Eroii strazii vor ateriza din nou la cel mai mare festival de cultura urbana din sud-estul Europei, pe 24 si 25 august.

Pana atunci, potoleste-ti foamea de underground goodies si da iama in cuptorul burn de pe Facebook.

Street Heroes 2012 Official from Street Heroes on Vimeo. 
 
 
 
Sondaj
Ati fi dispusi sa faceti scufundari intr-o zona populata de rechini?