Triathlon Challenge Bucuresti - 25 -26 august 2012
6/653
calendar_month 03 Iul 2012, 13:43
Triathlon Challenge, ajunsa anul acesta la cea de-a IV-a editie, se va desfasura in perioada 25-26 august 2012, la Bucuresti, dupa 3 ani consecutivi de litoral, la Mamaia.

Inot, ciclism si alergare a￯￯ sunt cele 3 sporturi la care concurentii sunt invitati sa-si testeze puterile, indemanarea si limitele, incarcandu-se totodata cu o doza de voie buna si miscare in aer liber.

Este o competitie sportiva de masa, o intrecere la care poate participa orice persoana: copii, tineri, veterani, oameni cu job si responsabilitati, mici si mari intreprinzatori/manageri, bloggeri, sportivi, iubitori ai sportului si ai miscarii.

Pe 25 august 2012 se va desfasura TriKids Challenge a￯￯ Triatlonul pentru copii (detalii & inscrieri din 1 iulie).

Pe 26 august 2012 evenimentul continua cu:

PROBA OLIMPICA | PROBA SPRINT | PROBA SUPERSPRINT

STAFETA OLIMPICA | STAFETA SPRINT

Triatlonul Bucuresti este etapa cu numarul 6 din Bioeel Triathlon Grand Prix 2012 (ajuns la cea de a doua editie), cu 2 etape noi fata de anul trecut: Cupa Trialuta si Medias Triatlon.

S-au introdus 2 componente noi a￯￯ un triatlon supersprint la individual si o stafeta pe distanta olimpica. De asemenea, anul acesta va exista un clasament open la probele individuale pe distanta sprint si olimpica + clasamente separate pe categorii de varsta.

Iata si editia din 2011:

https://


Mai multe info pe site-ul organizatorilor: www.trichallenge.ro

Sondaj

Ce consideri indispensabil in echipamentul de drumetie?