xtrem.ro  »  Urban  »  Extreme urbane  »  Semimaraton Intersport Brasov - 7 aprilie 2012

Semimaraton Intersport Brasov - 7 aprilie 2012

7/719
calendar_month 30 Mar 2012, 12:15
In data de 7 aprilie 2012 la ora 12:00 se va da startul semimaratonului "Intersport Brasov", organizat de Asociatia CETATEA BRASOVULUI.

Varsta minima de participare la aceasta competitie sportiva este de 18 ani. Pentru tinerii care vor sa participe si au varste cuprinse intre 16 si 18 ani, este necesara prezenta unui parinte care isi va da acordul scris pentru participare in ziua concursului.

Varsta implinita care se va lua in considerare la dat concursului nu este vartsa implinita in data de 7 aprilie 2012, ci varsta implinita la 31 Decembrie 2012. Aceasta masura s-a luat in vederea eliminarii handicapului celor nascuti catre sfarsitul anului.

Echipamentul obligatoriu pe care concurentii vor trebui sa il aiba la concurs consta in incaltaminte sport si imbracaminte lejera, adaptata conditiilor meteo existente la acea data.

Toti participantii aliniati la start vor trebui sa poarte asupra lor numarul de concurs, prins pe piept, numar care va fi ridicat de la organizator.

Categoriile semimaratonului Intersport Brasov:
 • 16-22 ani masculin
 • 16-22 feminin
 • 23-39 masculin
 • 23-39 feminin
 • 40+ masculin
 • 40+ feminin

  Cronometrarea la linia de finish se va face la secunda, castigand cel care va ajunge in cel mai scurt timp la punctul de Sosire dupa parcurgerea integrala a traseului stabilit. Se vor acorda premii pentru primii 3 sositi la fiecare categorie.

  Traseul Semimaraton Intersport Brasov:
  Startul si Sosirea se afla in Piata Unirii.
  START a￯￯ Str pe Tocile a￯￯ Pietrele lui Solomon a￯￯ Drum forestier a￯￯ Poiana Brasov a￯￯ Crucurul Mare a￯￯ Poiana Stehil a￯￯ Saua Tampei a￯￯Serpentine Valea Cetatii a￯￯ SOSIRE.

  Pe parcursul traseului traficul rutier va fi partial oprit.

  Taxa de participare la concurs:
  - 50 lei pentru cei inscrisi pana la data de 4 aprilie
  - 60 lei pentru cei inscrisi in ziua concursului (se pot face inscrieri la biroul organizatorului doar pana la ora 10:30)

  Taxa de inscriere nu se returneaza si nu este transmisibila altui concurent, ea pierzandu-se in cazul in care vreun concurent renunta la cursa. In cazul abandonului pe parcursul cursei, concurentul este obligat sa informeze organizatorul asupra numarului de concurs purtat, din motive de siguranta.

  Mai multe info puteti obtine de pe site-ul oficial al competitiei: www.semimaraton.ro •  
   
   
   
  Sondaj
  Cum ai prefera sa fii legat daca ai practica bungee jumping?