Colossos - Heide Park, Germania

Publicat: 03 Sep 2012 09:34

Desi Germania nu se numara printre tarile favoritele ale pasionatilor de roller coastere, totusi ea se poate lauda cu cateva exemplare renumite, in parcurile sale de distractii.

In orasul Soltau din regiunea germana Saxonia Inferioara se afla Heide Park.

Avand o suprafata de 850.000 metri patrati el este cel mai mare parc de distractii din nordul Germaniei.

Acesta a fost infiintat in 1978 si de atunci aduce constant mii de vizitatori dornici de distractie si senzatii extreme. Printre acestea se numara si cel mai mare roller coster din lemn din Europa, Colossos.

El este cel mai rapid roller coaster din parc, atingand o viteza maxima de 120 km/ora, fata de Big Loop (63 km/h), Desert Race (100 km/h), Grottenblitz (45 km/h), Limit (80 km/h) sau Schweizer Bobbahn (53 km/h).

Un bilet de intrare in Heide Park costa 31,50 de euro pentru adulti si 28 de euro pentru copii si ai acces la toate distractiile din parc.

Multi aleg Silver Star, cel mai inalt roller coaster din Europa, insa multi raman fideli lui Colossos, ce ofera pe o lungime de 1.500 de metri o cursa ce dureaza 143 de secunde.

Cat de mult ti-a placut acest articol?

Nota obtinuta

4,37(19 voturi)
6974 vizite

Sondaj

Ce parere ai de echipamentul complet pe timpul verii?

Cele mai citite...
Locatii pentru Bungee Jumping in Romania Cheile Rasnoavei, la 3 km de soseaua Predeal-Rasnov Facilitati : Instalatia este pe locul intai in Europa de Est, si pe locul doi in Europa, dupa Elvetia, cu o inaltime de 137,5 m cu posibilitati de marire pana la 155m, pe o distanta de aproximativ 100 de metri, in functie de greutatea celui care
Sfaturi in caz de fracturi Fracturile Tipuri de fracturi O fractura sau ruptura poate fi cauzata de suprasolicitare, violenta externa sau presiune. Persoana care acorda primul ajutor trebuie sa fie in stare sa deosebeasca o fractura inchisa de una deschisa. Pielea peste o fractura inchisa nu este strapunsa, in timp ce pielea
Saltea vs. izopren - ce alegi? Majoritatea drumetiilor presupun cel putin doua zile de calatorie, deci minim o noapte. Iar cand drumetiile au ca punct de popas zone mai putin locuite, noaptea se petrece de regula la cort. Un cort echipat complet presupune obligatoriu prezenta unui accesoriu care se aseaza pe jos, in interior si