Arsenal Park - cand joaca se ia in serios

Publicat: 07 Sep 2012 10:51

Lupte de gherila urbana in cladiri si bunkare. Scene de comando prin padure. Razboi de transee pe dealurile accidentate. Ambuscade.

Suna tentant? Atunci e bine. Da o fuga la Arsenal Park sa le gusti pe toate din plin!

Stii cu ce se mananca airsoft-ul. Stii ca te recreaza si deja ai mai gustat din placerea oferita de acest sport.

Insa aici joaca se ia in serios, caci inainte de inceperea unei runde de airsoft, razboinicii sunt dotati cu echipamente de protectie, casti si costume de camuflaj.

Ai si o gramada de arme din care sa-ti alegi: carabine, pusti cu luneta si pistoale care imita originalele, iar munitia este din belsug: bile de plastic ABS.

Nu uita si de durere, caci este la fel de reala si ea!

Si mai stii si de paintball. Si-ti place si acela. Esti familiarizat deja cu armele folosite si cu binecunoscutele bile cu vopsea.

Iar daca jocul tau preferat la calculator este Counter Strike atunci te poti delecta in voie in propriul tau scenariu creat pe loc.

Poti organiza mai multe competitii simultan, caci spatiul generos pus la dispozitie iti da mana libera. Si e la o aruncatura de bat daca locuiesti in Deva, Sibiu, Orastie sau Alba Iulia.

Sau e tentatia de weekend atunci cand vrei sa fugi din Bucuresti. Ce zici?Iata si datele de contact:

Website: Arsenal Park
Email: office@arsenalpark.ro
Adresa: Codrului nr. 25, Orastie, Hunedoara, 335700, Romania
Telefon fix: 0354 501 001
Fax: 0354 501002
Mobil: 0730 019 299
Coordonate GPS:
Latitudine: 45A￯50'06,60" N
Longitudine: 23A￯09'49,88" E
Cat de mult ti-a placut acest articol?

Nota obtinuta

10(3 voturi)
3827 vizite

Sondaj

Cum ai prefera sa fii legat daca ai practica bungee jumping?

Cele mai citite...
Locatii pentru Bungee Jumping in Romania Cheile Rasnoavei, la 3 km de soseaua Predeal-Rasnov Facilitati : Instalatia este pe locul intai in Europa de Est, si pe locul doi in Europa, dupa Elvetia, cu o inaltime de 137,5 m cu posibilitati de marire pana la 155m, pe o distanta de aproximativ 100 de metri, in functie de greutatea celui care
Sfaturi in caz de fracturi Fracturile Tipuri de fracturi O fractura sau ruptura poate fi cauzata de suprasolicitare, violenta externa sau presiune. Persoana care acorda primul ajutor trebuie sa fie in stare sa deosebeasca o fractura inchisa de una deschisa. Pielea peste o fractura inchisa nu este strapunsa, in timp ce pielea
Saltea vs. izopren - ce alegi? Majoritatea drumetiilor presupun cel putin doua zile de calatorie, deci minim o noapte. Iar cand drumetiile au ca punct de popas zone mai putin locuite, noaptea se petrece de regula la cort. Un cort echipat complet presupune obligatoriu prezenta unui accesoriu care se aseaza pe jos, in interior si