ShowTime - monstrul boogie extrem

Publicat: 24 Sep 2012 09:26

Tim Cameron este cu siguranta un pasionat.

Si nu de orice vehicul motorizat. Nici macar de orice vehicul motorizat cu valeitati de offroad. Ci de offroad extrem.

Altfel cum si-ar justifica renumele masinaria care inspira groaza in randul privitorilor? Este timpul pentru extrem. Este...ShowTime!

La prima vedere vehiculul luiTim Cameron pare doar un morman de fiare contorsionate, incapabil de performante cat de cat notabile.

Insa dupa o scurta privire in detaliu, incepi sa-ti schimbi parerea.

Inconjurat de 61 de metri de teava de otel contorsionata "toarce" un propulsor V8 de 7.439 cmc de la General Motors, care dezvolta aproximativ 650 CP!

Cutia automata Powerglide face restul spectacolului, impreuna cu amortizoarele Fox, o pereche de punti custom si pneuri uriase de 43".

Rezultatul? Un monstru care se catara pe orice. Si cand spun orice, chiar inseamna orice. Bolovani uriasi? Nicio problema. Pante abrupte? Nisip? Busteni. Copilarii.

ShowTime, monstrul rock-climbing poate orice. Poate doar la capitolul aspect mai primeste cate o grimasa usoara. Insa ce mai conteaza aspectul cand face ce face?

Cat de mult ti-a placut acest articol?

Nota obtinuta

3,92(13 voturi)
7645 vizite

Sondaj

Ai incerca parapanta intr-un cadru organizat?

Cele mai citite...
Locatii pentru Bungee Jumping in Romania Cheile Rasnoavei, la 3 km de soseaua Predeal-Rasnov Facilitati : Instalatia este pe locul intai in Europa de Est, si pe locul doi in Europa, dupa Elvetia, cu o inaltime de 137,5 m cu posibilitati de marire pana la 155m, pe o distanta de aproximativ 100 de metri, in functie de greutatea celui care
Sfaturi in caz de fracturi Fracturile Tipuri de fracturi O fractura sau ruptura poate fi cauzata de suprasolicitare, violenta externa sau presiune. Persoana care acorda primul ajutor trebuie sa fie in stare sa deosebeasca o fractura inchisa de una deschisa. Pielea peste o fractura inchisa nu este strapunsa, in timp ce pielea
Saltea vs. izopren - ce alegi? Majoritatea drumetiilor presupun cel putin doua zile de calatorie, deci minim o noapte. Iar cand drumetiile au ca punct de popas zone mai putin locuite, noaptea se petrece de regula la cort. Un cort echipat complet presupune obligatoriu prezenta unui accesoriu care se aseaza pe jos, in interior si