Panou de escalada - Almontes

Publicat: 26 Iul 2012 09:11

Echipa Almontes este formata dintr-un grup de oameni care au decis sa traiasca aproape de natura si sport.

Se poate spune ca la ei serviciul este ca in vacanta deoarece majoritatea activitatilor se bazeaza pe sport, distractie si relaxare.

Insa pentru a ajunge la aceste performante a fost si mai este inca nevoie de multa munca, fiecare dintre ei depune eforturi deosebite pentru a fi la inaltime, avand in componenta alpinisti utilitari, salvatori montani, ghizi de turism, instructori de ski, instructori de alpinism si escalada, traineri in diferite alte domenii.

Din luna iunie a anului 2007 echipa ALMONTES a incheiat un contract de colaborare cu Casa de Cultura a municipiului Sibiu care i-a oferit oportunitatea de a instala un panou de escalada in curtea fostului teatru (cinematograf) de vara.

Aici pot veni toti cei dornici de miscare in aer liber, alpinistii si cataratorii care nu au timp sa se deplaseze pentru antrenament in zonele stancoase , cei ce doresc sa faca un stagiu de initiere in escalada dar si profesorii care doresc sa tina orele de educatie fizica intr-un cadru mai aparte.

Panoul de Escalada este deschis miercurea intre orele 16:00 si 21:30, in perioada 4 Mai - 30 Septembrie 2012

In afara orelor de program sala de poate deschide pentru doritorii care au facut rezervare cu cel putin o zi inainte si daca sunt cel putin 10 persoane in grup.

Tarif: 10 lei/pe zi-program

Pentru conditii si tarife va rugam sa contactati:
office@almontes.ro
telefon 0744398472.
Cat de mult ti-a placut acest articol?

Nota obtinuta

4,75(4 voturi)
2716 vizite

Sondaj

Ce sport extrem ati fi dispusi sa incercati in timpul verii?

Cele mai citite...
Locatii pentru Bungee Jumping in Romania Cheile Rasnoavei, la 3 km de soseaua Predeal-Rasnov Facilitati : Instalatia este pe locul intai in Europa de Est, si pe locul doi in Europa, dupa Elvetia, cu o inaltime de 137,5 m cu posibilitati de marire pana la 155m, pe o distanta de aproximativ 100 de metri, in functie de greutatea celui care
Sfaturi in caz de fracturi Fracturile Tipuri de fracturi O fractura sau ruptura poate fi cauzata de suprasolicitare, violenta externa sau presiune. Persoana care acorda primul ajutor trebuie sa fie in stare sa deosebeasca o fractura inchisa de una deschisa. Pielea peste o fractura inchisa nu este strapunsa, in timp ce pielea
Saltea vs. izopren - ce alegi? Majoritatea drumetiilor presupun cel putin doua zile de calatorie, deci minim o noapte. Iar cand drumetiile au ca punct de popas zone mai putin locuite, noaptea se petrece de regula la cort. Un cort echipat complet presupune obligatoriu prezenta unui accesoriu care se aseaza pe jos, in interior si