xtrem.ro  »  Urban  »  BMX  »  Red Bull Empire of Dirt - Londra, 2012

Red Bull Empire of Dirt - Londra, 2012

7/773
calendar_month 03 Aug 2012, 11:00
Oricine iubeste BMX-ul a auzit de Red Bull Empire of Dirt, cel mai cunoscut concurs de BMX din Marea Britanie, creatia riderului Kye Forte.

In cadrul competitie se combina stralucit influentele fiecarui stil de BMX pentru a crea o noua disciplina menita sa dezvaluie la final cei mai buni rideri de pe planeta.

BXM are foarte multe aspecte de abordare total diferite, de aceea Red Bull Empire of Dirt reprezinta singura competitie care le aduce pe toate impreuna, cu scopul declarat de testare a versatilitatii concurentilor.

In fiecare an Red Bull Empire of Dirt cere sacrificii uriase pentru constructie traseului de concurs, necesitand mii de tone de pamant, mii de ore de efort sustinut pentru ca la final sa dezvaluie un circuit spectaculos, unde sariturile duble, acrobatiile tehnice si spectacolul vor fi la ele acasa.

Red Bull Empire of Dirt reprezinta cel mai mare concurs de slopestyle preluat din snowboarding-ul freestyle, unde cei mai buni rideri din toata lumea sunt invitati sa isi demonstreze talentul si sa faca noi combinatii de trickuri.

Din participantii invitati au facut parte cei mai buni rideri, cum ar fi: Bas Keep (UK), Corey Nastazio (USA), Kriss Kyle, Patrick Guimez (Franta), Anthony Napolitan (USA), Drew Bezanson (Canada), Ben Wallace (UK), Sergio Layos (Spania), Daniel Tunte, Ali Whitton, Ryan Nyquist, Robbo (UK), Mike 'Hucker' Clark (USA), Kye Forte (UK), Chris Doyle (USA), Matt Priest, Bob Manchester, Tom Dillon si altii.
La sfarsitul competitiei doar cel mai talentat rider in toate stilurile va cuceri Empire of Dirt.

Editia 2012 din Londra din weekendul 19-20 mai a adunat 36 de concurenti si peste 20000 spectatori. Iata si u montaj spectaculos marca Red Bull:

https:// 
 
 
 
Sondaj
Cat de riscant este parasutismul?