xtrem.ro  »  Urban  »  BMX  »  burn@B'Estfest: Volum la maxim si sport la extrem

burn@B'Estfest: Volum la maxim si sport la extrem

6/652
calendar_month 29 Iun 2012, 15:27
Cand incepe toropeala, Bucurestiul hiberneaza ziua.

Tot orasul e ca un prieten vechi si plictisit, care se prabuseste pe o terasa, cu ceva rece in mana si starea de vreau-la-mare-si-refuz-sa-fac-orice-altceva-pana-atunci.

Noroc ca incep sa rasune boxele din Tunari. Garbage, Royksopp, Bookashade, Pulp.

Din ce in ce mai tare, pana cand vibreaza bautura din paharul ala rece si n-ai cum sa nu lasi balta terasele de pe Lipscani pentru Ba￯￯Estfest SummerCamp.

Si, de parca 30 de trupe cu volumul dat la maxim n-ar fi indeajuns ca sa te trezeasca din amorteala, se mai toarna si un shot de sporturi extreme peste spritul asta de vara. Si se pune de un warm-up.

Sau, mai bine, hai sa ii zicem un burn-up, pentru ca burn vine la Ba￯￯Estfest cu un hardcore spot complet, gata sa te ridice in aer. La propriu.

In toropeala de dinainte de concerte, ne incalzim si o ardem inalt. Asa ca in fiecare zi de Ba￯￯Estfest toata comunitatea o sa decoleze de pe miniramp-ul de skate si de pe slackline si o sa aterizeze pe BigAirBag-ul de BMX, la o sesiune prieteneasca de dat la care sunt invitati rideri si nu numai.

Cu sau fara placa, o sa ne inaltam cu totii cat se poate de sus, mai ales ca burn aduce si un set de bungee jumping, cu cate 10 sarituri gratuite in fiecare zi pentru oricine vrea sa nu mai simta pamantul sub picioare.

Asa ca ia-ti placa sau BMX-ul, lasa lenevitul la terasa si hai la burn Hardcore Spot@Ba￯￯Estfest, intre 6 si 8 iulie!

Pana incepe muzica in Summer Camp si miscarea anti-gravitationala in mini-skatepark-ul de la Hardcore Spot, arunca un ochi si pe facebook.com/theoven.by.burn


 
 
 
 
Sondaj
Ce consideri indispensabil in echipamentul de drumetie?