Red Bull Empire of Dirt - Londra, 2012

Publicat: 03 Aug 2012 11:00

Oricine iubeste BMX-ul a auzit de Red Bull Empire of Dirt, cel mai cunoscut concurs de BMX din Marea Britanie, creatia riderului Kye Forte.

In cadrul competitie se combina stralucit influentele fiecarui stil de BMX pentru a crea o noua disciplina menita sa dezvaluie la final cei mai buni rideri de pe planeta.

BXM are foarte multe aspecte de abordare total diferite, de aceea Red Bull Empire of Dirt reprezinta singura competitie care le aduce pe toate impreuna, cu scopul declarat de testare a versatilitatii concurentilor.

In fiecare an Red Bull Empire of Dirt cere sacrificii uriase pentru constructie traseului de concurs, necesitand mii de tone de pamant, mii de ore de efort sustinut pentru ca la final sa dezvaluie un circuit spectaculos, unde sariturile duble, acrobatiile tehnice si spectacolul vor fi la ele acasa.

Red Bull Empire of Dirt reprezinta cel mai mare concurs de slopestyle preluat din snowboarding-ul freestyle, unde cei mai buni rideri din toata lumea sunt invitati sa isi demonstreze talentul si sa faca noi combinatii de trickuri.

Din participantii invitati au facut parte cei mai buni rideri, cum ar fi: Bas Keep (UK), Corey Nastazio (USA), Kriss Kyle, Patrick Guimez (Franta), Anthony Napolitan (USA), Drew Bezanson (Canada), Ben Wallace (UK), Sergio Layos (Spania), Daniel Tunte, Ali Whitton, Ryan Nyquist, Robbo (UK), Mike 'Hucker' Clark (USA), Kye Forte (UK), Chris Doyle (USA), Matt Priest, Bob Manchester, Tom Dillon si altii.
La sfarsitul competitiei doar cel mai talentat rider in toate stilurile va cuceri Empire of Dirt.

Editia 2012 din Londra din weekendul 19-20 mai a adunat 36 de concurenti si peste 20000 spectatori. Iata si u montaj spectaculos marca Red Bull:

Cat de mult ti-a placut acest articol?

Nota obtinuta

2(1 voturi)
5701 vizite

Sondaj

Cursele pe circuit vs cursele pe traseu - care sunt mai spectaculoase?

Cele mai citite...
Locatii pentru Bungee Jumping in Romania Cheile Rasnoavei, la 3 km de soseaua Predeal-Rasnov Facilitati : Instalatia este pe locul intai in Europa de Est, si pe locul doi in Europa, dupa Elvetia, cu o inaltime de 137,5 m cu posibilitati de marire pana la 155m, pe o distanta de aproximativ 100 de metri, in functie de greutatea celui care
Sfaturi in caz de fracturi Fracturile Tipuri de fracturi O fractura sau ruptura poate fi cauzata de suprasolicitare, violenta externa sau presiune. Persoana care acorda primul ajutor trebuie sa fie in stare sa deosebeasca o fractura inchisa de una deschisa. Pielea peste o fractura inchisa nu este strapunsa, in timp ce pielea
Saltea vs. izopren - ce alegi? Majoritatea drumetiilor presupun cel putin doua zile de calatorie, deci minim o noapte. Iar cand drumetiile au ca punct de popas zone mai putin locuite, noaptea se petrece de regula la cort. Un cort echipat complet presupune obligatoriu prezenta unui accesoriu care se aseaza pe jos, in interior si