Dirt On Fire 2012 - primul festival extrem de dirt

Publicat: 30 Iul 2012 08:59

Dupa o prima editie de mare succes si cu ecouri internationale neasteptate, Dirt On Fire, presented by burn, cea mai importanta competitie de Dirt Freestyle BMX&MTB din Romania, revine pe 10-11 august 2012 la Miercurea Ciuc, in sufletul Transilvaniei, pentru al doilea an: si mai amplu, si mai spectaculos, si mai fierbinte.

Acum vreo cativa ani, riderii din Miercurea Ciuc s-au gandit cat de tare ar fi sa isi tavaleasca bicicletele prin praf si noroi.

Asa ca au pus mana de la mana si sapa de la sapa si au construit o bunatate de dirtpark cu tot ce trebuie, unic de dimensiunea asta in Romania.

Si, pentru ca mirosea a evolutie pe scena action sports din Romania, a mai grabit si burn lucrurile.

Asa se face ca, in 2011, a fost posibil primul concurs international de BMX&MTB freestyle dirt de la noi: DIRT ON FIRE 1.

DOF a crescut intr-un an cat alte festivaluri in 7 in povestea riding-ului romanesc. Deci, dirt-ul in flacari revine in 2012 cu o competitie la care participa si mai multi rideri internationali.

Pe un set si mai extrem, complet refacut. Cu o linie speciala pentru freestyle motocross si demonstratii incendiare. Si, bineinteles, cu un soundtrack pentru toate astea. Ca doar te duci la un festival si basii merg bine cu sporturile extreme.

Deci, Gojira o sa faca flip-uri cu beat-urile in timp ce baietii din Ungaria, Polonia, Austria sau Germania demonstreaza ce au de demonstrat pe BMX, MTB sau motocross.

Iar tu o sa rupi ringul de dans la fel cum riderii rup dirt-ul pe bicicleta. Nici nu se poate altfel, pentru ca DJ Vadim si Freestylers (UK) o sa aprinda afterparty-urile DOF din cele doua zile de festival.

Deci, hai intre 10 si 11 august acolo unde bate mai tare inima comunitatii de riding: la Sumuleu Miercurea Ciuc, unde se intampla cel mai mare festival extrem de la noi.

Pana se rumeneste bine dirt-ul la soare, stay tuned pe The Oven sau attend la pagina de eveniment:
www.facebook.com/events/480170505327611/.

O sa fie grozav si anul acesta! De abia asteptam sa ne vedem!
Cat de mult ti-a placut acest articol?

Nota obtinuta

10(0 voturi)
5066 vizite

Sondaj

Ce capacitate cilindrica ar trebui sa aiba motocicleta unui incepator?

Cele mai citite...
Locatii pentru Bungee Jumping in Romania Cheile Rasnoavei, la 3 km de soseaua Predeal-Rasnov Facilitati : Instalatia este pe locul intai in Europa de Est, si pe locul doi in Europa, dupa Elvetia, cu o inaltime de 137,5 m cu posibilitati de marire pana la 155m, pe o distanta de aproximativ 100 de metri, in functie de greutatea celui care
Sfaturi in caz de fracturi Fracturile Tipuri de fracturi O fractura sau ruptura poate fi cauzata de suprasolicitare, violenta externa sau presiune. Persoana care acorda primul ajutor trebuie sa fie in stare sa deosebeasca o fractura inchisa de una deschisa. Pielea peste o fractura inchisa nu este strapunsa, in timp ce pielea
Saltea vs. izopren - ce alegi? Majoritatea drumetiilor presupun cel putin doua zile de calatorie, deci minim o noapte. Iar cand drumetiile au ca punct de popas zone mai putin locuite, noaptea se petrece de regula la cort. Un cort echipat complet presupune obligatoriu prezenta unui accesoriu care se aseaza pe jos, in interior si