Camerele foto ieftine sunt in mare voga in aceasta iarna

Publicat: 23 Dec 2016 13:55

Camerele foto sunt un accesoriu indispensabil in perioada vacantelor

Sezonul vacantelor se apropie cu pasi repezi, iar fiecare dintre noi se gandeste sa isi pregateasca bagajele pentru a pleca la rude sau la munte, pentru relaxare. Oriunde ne-am duce, camerele foto ieftine sunt cele mai bune instrumente de care avem nevoie pentru a surprinde trairile, emotiile si imagini de neuitat, pe care sa le punem in albumul nostru.

In momentul in care ne gandim la achizitia unui asemenea accesoriu, primul lucru spre care ne indreptam este alegerea unui produs nou de calitate, care sa merite banii investiti si sa corespunda, intocmai, necesitatilor noastre. De exemplu, daca suntem fani intraiti ai fotografiei, cu siguranta ca avem nevoie de un dispozitiv cu o rezolutie mai mare, care sa permita o distanta de focusare optima. De asemenea, un alt aspect important demn de luat in seama este si claritatea imaginii. La acest capitol, principalii competitori de pe piata mondiala, cum ar fi Sony, Panasonic, Nikon, Canon, Kodak sau Fujifilm au performant, datorita inovatiilor si materialelor premium pe care care le-au folosit la confectionarea produselor.

Camerele foto ieftine aparute lansate pe piata din Romania se pot clasifica, foarte usor, in patru mari categorii: aparate de fotografiat compacte, cu DSLR, Mirrorless (fara oglinda), si Rangefinder. Dintre acestea, cele mai cunoscute utilizatorilor sunt dispozitivele compacte si cele cu DSLR.

Aparatele de fotografiat-care dintre acestea sunt mai bune

Chiar daca sunt vandute la un pret avantajos, producatorii aparatelor de fotografiat nu fac rabat la calitatea serviciilor furnizate. Marile magazine, dar si ceilalti comercianti autorizati ofera, periodic, reduceri semnificative de pret, care pot merge chiar si pana la 45-50%, asa cum este cazul produselor care se pot gasi pe pagina oficiala megaplaza.ro. Prin urmare, oricine poate avea acasa camera de marca de cea mai buna calitate pe care si-o doreste.

Specialistii ne recomanda ca, in momentul in care ne gandim la achizitionarea unui astfel de produs, fie pentru noi, fie pentru o persoana draga, drept cadou, sa distingem camerele foto ieftine contrafacute, de cele originale. Pe langa sigla brandului, care trebuie sa fie imprimata pe partea laterala, caracteristicile tehnice ale aparatului livrat trebuie sa corespunda cu indicatiile gasite in magazine sau pe site-urile oficiale.

Cele mai bune camere foto compacte ale anului 2016.

Aparatele de fotografia compacte au rolul de a furniza o calitate si o claritate foarte buna a imaginii, opiniile avizate confirmand chiar ca aceste ajung la standardul DSL-urilor. Pot fi folosite, cu o maxima lejeritate, atat de catre cei care fac primii pasi in domeniu fotografiei, cat si de catre cei mai pasionati fotografi.

Ca avantaje, camerele foto ieftine compacte se remarca printr-un zoom optic care mareste imaginea de pana la 25-30 de ori, o optica foarte buna, datorita noilor tipuri de lentil Leica incorporate in cadrul lor. In plus, sunt cunoscute si printr-o conexiune optima la WI FI, de unde imagine pot ajunge in timp util la cei dragi ramasi acasa, prin intermediul retelelor de socializare. Desi au senzorii destul de mici si, uneori, mai scumpi, comparativ cu alte modele, aparatele foto compacte compenseaza prin ecranele LCD si rezolutiile care pot ajunge pana la 20 MP.

Prin urmare, daca inca suntem in perioada cercetarii variantei optime de cadouri, ofertele avantajoase ale camerelor foto ne pot atrage cu siguranta si ne vor oferi prilejul de a-i oferi celui drag cadoul pe care il astepta de mult timp.
Cat de mult ti-a placut acest articol?

Nota obtinuta

10(0 voturi)
853 vizite

Sondaj

Cursele pe circuit vs cursele pe traseu - care sunt mai spectaculoase?

Cele mai citite...
Locatii pentru Bungee Jumping in Romania Cheile Rasnoavei, la 3 km de soseaua Predeal-Rasnov Facilitati : Instalatia este pe locul intai in Europa de Est, si pe locul doi in Europa, dupa Elvetia, cu o inaltime de 137,5 m cu posibilitati de marire pana la 155m, pe o distanta de aproximativ 100 de metri, in functie de greutatea celui care
Sfaturi in caz de fracturi Fracturile Tipuri de fracturi O fractura sau ruptura poate fi cauzata de suprasolicitare, violenta externa sau presiune. Persoana care acorda primul ajutor trebuie sa fie in stare sa deosebeasca o fractura inchisa de una deschisa. Pielea peste o fractura inchisa nu este strapunsa, in timp ce pielea
Saltea vs. izopren - ce alegi? Majoritatea drumetiilor presupun cel putin doua zile de calatorie, deci minim o noapte. Iar cand drumetiile au ca punct de popas zone mai putin locuite, noaptea se petrece de regula la cort. Un cort echipat complet presupune obligatoriu prezenta unui accesoriu care se aseaza pe jos, in interior si