Webber si-a prelungit contractul cu Red Bull

Publicat: 10 Iul 2012 14:12

Victoria obtinuta la Silverstone i-a adus australianului Mark Webber prelungirea contractului cu Red Bull-Renault.

Oficialii gruparii austriece i-au prelungit lui Webber contractul cu inca un an, astfel ca speculatiile care vorbeau despre o trecere a australianului la Ferrari devin nule.

Webber a debutat in Formula 1 in urma cu un deceniu, iar prima victorie a fost obtinuta abia in 2009 in Marele Premiu al Germaniei.

De atunci si pana acum pilotul originar din Tasmania a obtinut 9 victorii, ultimele doua dintre acestea in 2012 la Monte-Carlo si Silverstone.

Australianul este al doilea la general cu 116 puncte, in timp ce Sebastian Vettel, dublul campion mondial, este doar al treilea cu 100 de puncte.

Desi oficial nu exista informatii in acest sens este posibil ca pretul prelungirii contractului sa fie platit de Webber prin asumarea rolului de locotenent pentru sustinerea lui Vettel in lupta cu Alonso la titlul mondial.

Sursa: www.onlinesport.ro
Cat de mult ti-a placut acest articol?

Nota obtinuta

10(0 voturi)
317 vizite

Sondaj

Cum ai prefera sa fii legat daca ai practica bungee jumping?

Cele mai citite...
Locatii pentru Bungee Jumping in Romania Cheile Rasnoavei, la 3 km de soseaua Predeal-Rasnov Facilitati : Instalatia este pe locul intai in Europa de Est, si pe locul doi in Europa, dupa Elvetia, cu o inaltime de 137,5 m cu posibilitati de marire pana la 155m, pe o distanta de aproximativ 100 de metri, in functie de greutatea celui care
Sfaturi in caz de fracturi Fracturile Tipuri de fracturi O fractura sau ruptura poate fi cauzata de suprasolicitare, violenta externa sau presiune. Persoana care acorda primul ajutor trebuie sa fie in stare sa deosebeasca o fractura inchisa de una deschisa. Pielea peste o fractura inchisa nu este strapunsa, in timp ce pielea
Saltea vs. izopren - ce alegi? Majoritatea drumetiilor presupun cel putin doua zile de calatorie, deci minim o noapte. Iar cand drumetiile au ca punct de popas zone mai putin locuite, noaptea se petrece de regula la cort. Un cort echipat complet presupune obligatoriu prezenta unui accesoriu care se aseaza pe jos, in interior si