Distractie si pasiune la Exporom Auto Show si 4Tuning FEST

Publicat: 08 Oct 2012 12:21

Automobile electrice, masini modificate, unele chiar unicat, dar si modele noi ale marcilor prezente pe piata din Romania vor putea fi admirate in week-end, la Complexul Exporom.

Exporom Auto Show si 4Tuning FEST
deschid portile primei editii, vineri, 12 octombrie, la Exporom Pantelimon (Bd. Biruintei nr. 98, Pantelimon, Ilfov).

Pilotul de raliuri ajuns legenda in Romania, multiplu campion naA￯ional, Titi Aur, va participa la cele doua manifestari alaturi de a￯￯Scoala mobila de conducere defensiva si Pilotaja￯￯.

Timp de 3 zile, publicul amator si specialistii sunt invitati sa asiste la un spectacol pe 4 roti, accesul fiind liber, iar transportul gratuit pentru vizitatorii care ajung la statia de metrou Republica.

a￯￯Firmele de profil vor prezenta o serie de noutati in materie de tuning, iar cluburile auto aA￯teapta sa uimeasca publicul si de aceasta data. De la cele mai vechi masini (zona Retro), pana la cele modificate, toate vor fi admirate, unele chiar premiate.

La toate acestea se adauga si Finala de Car Audio, dar A￯i alte demonstraA￯ii ce au ca ingredient sau punct de atracA￯ie principal pasiunea pentru autoturisme!a￯￯
, a declarat Roxana Soare, Project Manager Exporom.

Tiriac Auto anunta prezenA￯a tuturor marcilor din portofoliu. Alaturi de marcile Tiriac Auto, publicul va putea admira si modelele aduse de Eurial Invest, dealer Peugeot.

Masini electrice - prezente la Exporom

In perioada 12-14 octombrie, Exporom Auto Show si 4Tuning FEST isi vor intampina oaspetii si cu automobile electrice MIA Electric, disponibile pe piata prin importatorul unic E-Motion Electric.

De asemenea, iubitorii sportului pe doua roti au ocazia sa testeze bicicletele electrice Hero Eco.

Programul evenimentelor, precum si detalii suplimentare sunt disponibile pe www.exporom.ro
Cat de mult ti-a placut acest articol?

Nota obtinuta

10(0 voturi)
3739 vizite

Sondaj

Cum ingrijiti skiurile?

Cele mai citite...
Locatii pentru Bungee Jumping in Romania Cheile Rasnoavei, la 3 km de soseaua Predeal-Rasnov Facilitati : Instalatia este pe locul intai in Europa de Est, si pe locul doi in Europa, dupa Elvetia, cu o inaltime de 137,5 m cu posibilitati de marire pana la 155m, pe o distanta de aproximativ 100 de metri, in functie de greutatea celui care
Sfaturi in caz de fracturi Fracturile Tipuri de fracturi O fractura sau ruptura poate fi cauzata de suprasolicitare, violenta externa sau presiune. Persoana care acorda primul ajutor trebuie sa fie in stare sa deosebeasca o fractura inchisa de una deschisa. Pielea peste o fractura inchisa nu este strapunsa, in timp ce pielea
Saltea vs. izopren - ce alegi? Majoritatea drumetiilor presupun cel putin doua zile de calatorie, deci minim o noapte. Iar cand drumetiile au ca punct de popas zone mai putin locuite, noaptea se petrece de regula la cort. Un cort echipat complet presupune obligatoriu prezenta unui accesoriu care se aseaza pe jos, in interior si