Citroen Romania, partener oficial Raliul Sibiului

Publicat: 19 Iul 2012 11:32

Veste buna pentru iubitorii raliului. Citroen Romania a hotarat sa sustina anul acesta echipa de organizare a Raliului Sibiului si i-a pus la dispozitie o flota impresionanta de masini cum ar fi Citroen C3, Citroen C4, Citroen Berlingo Multispace, Citroen Jumpy, dar si gama DS: DS3, DS4 sau DS5.

Pentru iubitorii modelelor din gama DS Citroen anunta ca pe toata perioada desfasurarii Raliului Sibiului, in Piata Mare a orasului Sibiu vor fi expuse toate cele trei modele din gama DS.

Iar surprizele rezervate spectatorilor nu se opresc aici, caci toti cei prezenti la Raliul Sibiului 2012 vor putea castiga pe loc peste 500 de premii speciale, obiecte promotionale Citroen, in cadrul unui concurs derulat exclusiv pe pagina de Facebook.

Aici toti pasionatii care posteaza pe wall, in perioada 18 - 21 iulie, o poza cu modelele din gama DS expuse in parcul de service sau doar o poza cu echipajele si masinile Citroen implicate in Raliul Sibiului vor intra automat in extragerea de concurs!

Cireasa de pe tort o reprezinta insusi marele premiu oferit de Citroen Romania, un weekend spectaculos la un raliu alaturi de echipa Citroen!

Editia de anul trecut a avut ca lider in clasamentul automobilelor cu tractiune pe doua roti pe Simone Campedeli, pe un Citroen DS3 R3.

Anul acesta grila de start a aratat nu mai putin de trei piloti cu un astfel de model: britanicul Harry Hunt, italianul Davide Catania si Sebastian Barbu, primul pilot roman care participa la raliu pe un astfel de model.

Avem nume sonore pe grila de start a Raliului Sibiului: Vlad Cosma, cel mai bun pilot Citroen din Romania, Adrian Dragan si Bako Laszlo.

Raliul Sibiului, etapa a opta din Intercontinental Rally Challenge, se desfasoara in perioada 19 - 21 iulie si a avut startul chiar azi.
Cat de mult ti-a placut acest articol?

Nota obtinuta

10(0 voturi)
540 vizite

Sondaj

Ce credeti despre asigurarile de accident in cazul sporturilor extreme?

Cele mai citite...
Locatii pentru Bungee Jumping in Romania Cheile Rasnoavei, la 3 km de soseaua Predeal-Rasnov Facilitati : Instalatia este pe locul intai in Europa de Est, si pe locul doi in Europa, dupa Elvetia, cu o inaltime de 137,5 m cu posibilitati de marire pana la 155m, pe o distanta de aproximativ 100 de metri, in functie de greutatea celui care
Sfaturi in caz de fracturi Fracturile Tipuri de fracturi O fractura sau ruptura poate fi cauzata de suprasolicitare, violenta externa sau presiune. Persoana care acorda primul ajutor trebuie sa fie in stare sa deosebeasca o fractura inchisa de una deschisa. Pielea peste o fractura inchisa nu este strapunsa, in timp ce pielea
Saltea vs. izopren - ce alegi? Majoritatea drumetiilor presupun cel putin doua zile de calatorie, deci minim o noapte. Iar cand drumetiile au ca punct de popas zone mai putin locuite, noaptea se petrece de regula la cort. Un cort echipat complet presupune obligatoriu prezenta unui accesoriu care se aseaza pe jos, in interior si