Adrian Raspopa revine cu Comfert Rally Team

Publicat: 27 Sep 2012 14:23

Dupa o absenta de patru ani din cadrul grupei A, actualmente clasa 5 (doua roti motrice), pilotul onestean Adrian Raspopa, fost campion national al grupei in 2005, 2006 si 2008 revine in Campionatul National de Raliuri participand pe 5-6 octombrie 2012 la Raliul Iasiului.

Pentru Adrian aceasta revenire reprezinta startul unui program gandit pe trei ani de zile impreuna cu compania Comfert Bacau si societatea Pambac.

Astfel echipajul nou format, Comfert Rally Team, compus din Adrian Raspopa si Catalin Grigoriu, se va alinia la start cu o masina noua pregatita in garajele Automeca Franta.

Este vorba despre un Citroen DS3R3, un model care in prezent castiga toate campionatele in grupele 2WD (2 wheel drive).

"Muncim la acest proiect de un an de zile, reusind intr-un final sa punem la punct toate detaliile astfel incat sa mai prindem o etapa in acest an (Raliul Iasiului) impreuna cu noul meu copilot, Catalin, facem saptamanal antrenamente pentru a reusi sudarea echipajului intr-un timp cat mai scurt.

Pentru Raliul de la Iasi asteptarile noastre sunt de a ne imprieteni cat mai repede cu masina si cu noua echipa de asistenta condusa de Magurel Parscoveanu"
a declarat Adrian Raspopa.

In cei patru ani de zile Adrian Raspopa nu si-a iesit din ritm el pilotand Mitsubishi Evo9, Skoda Fabia Super 2000, dar nu a reusit sa gaseasca finantare pentru un sezon complet de curse.

Multumita companiei Comfert una dintre cele mai importante societati din Romania ce se adreseaza producatorilor agricoli, Adrian Raspopa se gandeste deja la sezonul 2013 cand spera sa obtina cel de-al 4 lea titlu de campion in gadrul grupei 2WD.

Multumim partenerilor Comfert Bacau si Pambac.
Parteneri media Radio Connect FM si Ziarul Ora 25

Ionut Tenie
P.R. COMFERT RALLY TEAM
itenie@gmail.com

Via:
www.rallymagazin.ro
Cat de mult ti-a placut acest articol?

Nota obtinuta

10(0 voturi)
2804 vizite

Sondaj

Urmaresti cursele de Formula 1?

Cele mai citite...
Locatii pentru Bungee Jumping in Romania Cheile Rasnoavei, la 3 km de soseaua Predeal-Rasnov Facilitati : Instalatia este pe locul intai in Europa de Est, si pe locul doi in Europa, dupa Elvetia, cu o inaltime de 137,5 m cu posibilitati de marire pana la 155m, pe o distanta de aproximativ 100 de metri, in functie de greutatea celui care
Sfaturi in caz de fracturi Fracturile Tipuri de fracturi O fractura sau ruptura poate fi cauzata de suprasolicitare, violenta externa sau presiune. Persoana care acorda primul ajutor trebuie sa fie in stare sa deosebeasca o fractura inchisa de una deschisa. Pielea peste o fractura inchisa nu este strapunsa, in timp ce pielea
Saltea vs. izopren - ce alegi? Majoritatea drumetiilor presupun cel putin doua zile de calatorie, deci minim o noapte. Iar cand drumetiile au ca punct de popas zone mai putin locuite, noaptea se petrece de regula la cort. Un cort echipat complet presupune obligatoriu prezenta unui accesoriu care se aseaza pe jos, in interior si