Transfagarasanul invadat de ciclisti la Turul Ciclist al Sibiului
5/521
calendar_month 09 Iul 2012, 14:40
Penultima etapa a Turului Ciclist al Sibiului 2012 Atlassib a fost castigata, sub ochii traditionalului diavol imbracat in rosu si cu furca, A￯de slovacul Martin Haring cu timpul de 2h45a￯￯05a￯￯a￯￯, insa teribila ascensiune pana aproape de crestele Masivului Fagaras nu a modificat partea superioara a clasamentului general individual pe puncte si nici pe cel al echipelor.

Pe locul doi dupa invingatorul Haring (de la Banska Bystrica) a sosit croatul Emanuel Kiserlovszki din echipa ungara Close2 Carrera Giesse (2h45a￯￯11a￯￯a￯￯), urmat de italianul Nicola Dal Santo din echipa bulgara Hemus 1896 Troyan (in 2h45a￯￯14a￯￯a￯￯).

Spaniolul Victor De La Parte (SP Tableware) a terminat cursa in grupul fruntas, trecand linia de sosire in pozitia a patra in acelasi timp cu rivalul sau, croatul Matija Kvasina (de la Tusnad Cycling Team), ambii fiind cronometrati cu timpul 2h45a￯￯18a￯￯a￯￯.

Caravana ciclista decimata in etapele trecute de caldura, abandonuri, descalificari sau accidente a pornit la start cu doar 128 de rutieri (dintre care doi au abandonat pe parcurs) si a strabatut cei 90 de kilometri ai etapei cu o viteza medie de 32,75 km/h.

Sursa: www.ciclism.ro
Foto credit: Gavriel Amza a￯￯ V Photo Agency

Sondaj

Cursele pe circuit vs cursele pe traseu - care sunt mai spectaculoase?