xtrem.ro  »  Pe Munte  »  Speologie  »  Curs de Initiere in Speologie 2012

Curs de Initiere in Speologie 2012

4/413
calendar_month 06 Apr 2012, 10:56
Asociatia Speologica Speotimis - "provocarea de a depasi limitele fie ca sunt de natura fizica sau psihica, satisfactia de a explora spatii subterane neatinse niciodata de nimeni A￯naintea noastra si concretizarea rezultatelor de teren in conturul hartilor sunt lucrurile care ne aduc impreuna si fac din noi un grup unit."

In perioada 25 aprilie - 3 iunie 2012 Asociatia Speologica Speotimis invita toti pasionatii de speologie la un curs curs de initiere in speologie, desfasurat in zona Banatului.

Cursul se adreseaza tuturor celor care indragesc muntele si doresc sa afle mai multe despre tainele ce se ascund in maruntaiele acestuia.

Notiunile teoretice predate in orele de curs vor fi insotite de iesiri pe teren unde teoria va fi aplicata in practica.

In cele 6 saptamani de curs vor fi tratate subiecte legate de geneza pesterilor si a formatiunilor specifice intalnite in subteran, elemente de carstologie si hidrologie carstica. Cursantii vor avea ocazia sa invete cum se realizeaza o harta de pestera si cum se parcurg pesterile verticale.

Cursul organizat de Asociatia Speologica Speotimis este gratuit, iar inscrierile se fac pe adresa: contact@speotimis.ro.

Mai multe informatii puteti solicita, in scris, la adresa de e-mail mentionata sau telefonic, la unul din urmatoarele numere de telefon: 0724437085, 0721525705.

Sursa: www.speotimis.ro


 
 
 
 
Sondaj
Ai cumpara o motocicleta noua ca incepator, sau una sh?