Finish Air&Style - Un run cu final fericit

Publicat: 07 Mar 2012 09:51

Atunci cand ma dau, simt cum imi ard talpile in boots-i in momentul ala suspendat si perfect in care ma inalt in aer. Cel putin, asa mi se intampla mie. Eu. Rider pasionat, iubitor de sarituri inalte si, mai nou, castigator de mare concurs `Build it with passion`.

Serios, sa te dai e cea mai misto senzatie. Iar daca Burn iti mai da si un VIP Pass la una dintre cele mai tari competitii de snowboarding, e clar: cea mai misto senzatie devine si mai misto.

Si, tocmai cand credeai ca nu se poate mai bine de atat, te trezesti intr-un avion cu ruta Romania a￯￯ Austria, in drum spre Air&Style. In spatele tau, ii vezi pe Popo, Bobo si Geza a￯￯ echipa de iarna Burn, in formula aproape completa.

Mai e Tudor, care sta pe scaunul din dreapta ta, pregatit sa rupa in doua rampele de 8 metri si shooterele incredibile din set-up-ul de jibbing de la Fire&Steel, alaturi de alti super-rideri.

E prima oara cand merg cu avionul, dar nu imi e frica. Doar zbor in fiecare iarna, nu? Iar acum, ma duc sa vad cei mai tari zburatori ai zapezii, direct acolo unde placile sar sus si prind scantei: la Air&Style.

Si e foarte bine ca s-au aprins scanteile. La -12 grade, n-as fi avut cum sa rezist daca atmosfera din jur nu ar fi fost incendiara. Mai ales ca am stat cu gura cascata cam 90% din timp.

Nu ma intelegeti gresit, ma uit non-stop la edit-uri pe PC, dar e cu totul altceva sa vezi pe bune cum explodeaza rampele sub placile marilor castigatori de la Air&Style.

Atunci cand Peetu Piiroinen sau Seppe Smits au inceput sa se inalte, a fost pentru prima oara cand am vazut, pe fast-forward, cum arata lipsa de limite.

Iar Burn stie prea bine cum e cu lipsa de limite. Asa ca nu se opreste aici, la final de Air&Style 2012, asa cum nici riderii adevarati nu se opresc la capatul partiei.

Ci sta aproape de foc si toarna combustibil din belsug, pentru ca deja se simte miros de eveniment proaspat: Burn River Jump.

Asa ca intra si tu pe facebook.com/theoven.by.burn si vezi ce se mai pregateste in cuptor. Daca mai se mai coace vreun concurs, eu ma mai bag. Cu siguranta.


burn Fire & Steel 2012 Highlights from Burn on Vimeo.

Cat de mult ti-a placut acest articol?

Nota obtinuta

10(0 voturi)
485 vizite

Sondaj

Cum ingrijiti skiurile?

Cele mai citite...
Locatii pentru Bungee Jumping in Romania Cheile Rasnoavei, la 3 km de soseaua Predeal-Rasnov Facilitati : Instalatia este pe locul intai in Europa de Est, si pe locul doi in Europa, dupa Elvetia, cu o inaltime de 137,5 m cu posibilitati de marire pana la 155m, pe o distanta de aproximativ 100 de metri, in functie de greutatea celui care
Sfaturi in caz de fracturi Fracturile Tipuri de fracturi O fractura sau ruptura poate fi cauzata de suprasolicitare, violenta externa sau presiune. Persoana care acorda primul ajutor trebuie sa fie in stare sa deosebeasca o fractura inchisa de una deschisa. Pielea peste o fractura inchisa nu este strapunsa, in timp ce pielea
Saltea vs. izopren - ce alegi? Majoritatea drumetiilor presupun cel putin doua zile de calatorie, deci minim o noapte. Iar cand drumetiile au ca punct de popas zone mai putin locuite, noaptea se petrece de regula la cort. Un cort echipat complet presupune obligatoriu prezenta unui accesoriu care se aseaza pe jos, in interior si