Spring Fest - Balea WHOPE
3/392
calendar_month 23 Mar 2012, 13:05
In weekendul 31 martie - 01 aprilie 2012 va avea loc la Balea cea de-a treia editie a Balea WHOPE, eveniment dedicat sporturilor extreme si celor ce stiu sa se distreze cu adevarat.

Gazda va fi, ca si in anii trecuti, Cabana Paltinu, in intregime rezervata. Pentru inscrieri, folositi formularul disponibil aici).

Oficial, evenimentul incepe sambata, 31 martie. Neoficial, puteti veni de vineri sau chiar de joi, sunt locuri iar distractia va asteapta!

Pentru cine a deschis mai tarziu monitoarele si internetul, pentru cine a uitat, pentru cine vrea sa revada...pentru toata lumea, iata cum a fost anul trecut la Balea WHOPE.

Balea WHOPE 2011 from derdelusTV on Vimeo.


WHOPE - In mitologia indienilor Sioux, Whope este zeita pacii si sotia vintului de sud. Cand ea a vizitat pentru prima oara pamantul a daruit popoarelor Teton o pipa ca simbol al bunei intelegeri.

BALEA - In mitologia noastra a romanilor pe zapada alunecatori, Balea este locul in care mereu ne dorim sa ne intoarcem, locul in care zapada si muntele sunt mai presus de micile noastre frecusuri pur omenesti. Balea este mereu inceputul si continuarea Povestii.

Nota: zapada este din belsug, merg turele complete pina la Balea Cascada atit pe Valea Balii cit si pe Valea Doamnei. Facem un apel la atentie si la respectarea regulilor de baza in ceea ce priveste deplasarea in zonele cu risc ridicat de avalansa (minimum de necesar: kit DVA + mult antrenament).

Sursa:www.derdelus.ro

Sondaj

Cum ingrijiti skiurile?