xtrem.ro  »  Pe Munte  »  Ski Alpin  »  Partiile Arena Platos se inchid in 29 aprilie

Partiile Arena Platos se inchid in 29 aprilie

3/391
calendar_month 21 Mar 2012, 09:59
Peste doua saptamani, din data de 1 aprilie, programul partiilor complexului de schi si snowboard Arena Platos se schimba.

Stratul de zapada este consistent si se schiaza in conditii foarte bune. Din prima zi a lunii viitoare, partiile complexului nu vor mai fi deschise si in timpul saptamanii ci doar sambata si duminica.

Sambata, pe toate partiile va functiona si instalatia de nocturna. a￯￯La inceputul sezonului am produs un strat de zapada suficient de gros pentru a putea beneficia de el si in primele saptamani de primavara.

Partiile se prezinta in conditii foarte bune. in plus, nu mai este frig, e o adevarata placere sa schiezi pe o vreme mai blanda fata de cea din timpul ierniia￯￯, spune Martin Freinademetz.

Pana la inchiderea sezonului, programata in data de 29 aprilie, la Arena Platos vor avea loc mai multe evenimente, care mai de care mai amuzante.

Primul dintre ele este programat in 8 aprilie si, de aceasta data, nu se adreseaza schiorilor sau snowboarderilor ci celor care gusta iarna pe saniuta. Concursul va avea loc pe partia de sanii din stanga complexului, paralel cu fun-park-ul. Iar premiile sunt pe masura.

Primul loc va fi premiat cu 1000 de lei. a￯￯La concurs vor putea participa atat cei care se dau pe sanii dar si cei care vor sa foloseasca lopeti, pungi sau alte dispozitive de acest gen. Este, insa, obligatoriu ca toti concurentii sa aiba casca de protectiea￯￯, spune Cristina Badiu, PR manager la Arena Platos.

Partia de sanii are o lungime de aproape 1 kilometru. Concursul va avea 2 manse, cel mai bun timp cumulat urmand sa castige. inscrierile se vor face la apres-schi, intre orele 9 si 10:30 iar concursul e programat sa inceapa la ora 11.

Urmatorul eveniment propus sibienilor, de fapt sibiencelor, este concursul a￯￯Miss Bikini Arena Platosa￯￯. In data de 22 aprilie, doamnele si domnisoarele care doresc sa se laude in fata juriului atat cu performantele pe schiuri sau pe placa dar si cu frumusetea lor sunt invitate la concurs.

Concursul va fi impartit pe doua clase, schi si snowboard, fiecare clasa urmand sa aibe trei premianti. Locurile I la fiecare dintre clase va castiga 700 de lei, locul II 500 de lei iar locul III 300 de lei.

Cea mai frumoasa dintre concurente in ochii juriului va primi titlul de a￯￯Miss Bikini Arena Platosa￯￯ si va fi recompensata cu un card de sezon pentru sezonul viitor. Costumatia sumara, costum de baie deux-pieces, lenjerie intima, este obligatorie pentru participarea la concurs.

Sezonul se va inchide la Arena Platos cu un eveniment ce face furori pe partiile din Austria. Concursul a￯￯Slide and freezea￯￯ presupune ca fiecare concurent sa coboare partia in viteza iar apoi sa alunece pe suprafata unui mic lac artificial ce urmeaza sa fie creat la baza partiei.

Castigatorul va fi desemnat cel care va reusi sa parcurga cea mai lunga distanta pe apa. in fiecare mansa, startul se va da tot mai aproape suprafata apei, facand astfel din ce in ce mai dificila acvaplanarea.

a￯￯Suntem convinsi ca sibienii vor gusta aceste concursuri. Sunt inedite si sunt foarte amuzante. Cred ca este un final foarte potrivit pentru un sezon care a fost din cale afara de frumosa￯￯, mai spune Martin Freinademetz.


 
 
 
 
Sondaj
Este sigura masina de raliu in eventualitatea unui accident?