1 aprilie - copiii schiaza gratis la Arena Platos

Publicat: 29 Mar 2012 12:08

1 aprilie vine cu doua vesti la complexul de schi si snowboard Arena Platos.

Din prima zi a lunii aprilie, programul partiilor complexului se schimba. Partiile nu vor mai fi deschise si in timpul saptamanii ci doar sambata si duminica.

Sambata va functiona si instalatia de nocturna, dupa programul obisnuit, intre orele 17 si 22. Stratul de zapada se pastreaza in conditii optime pentru sporturile de iarna.

Tot de 1 aprilie, Arena Platos a pregatit o surpriza celor tineri. Toti copiii pana in 18 ani vor putea schia gratuit pe partiile complexului.

"Am vrut sa pregatim o surpriza si celor mici iar in 1 iunie e prea putin probabil sa mai avem zapada pe partii. Asa ca am "mutat" Ziua Copilului in 1 aprilie si le-am pregatit celor mai mici o gramada de surprize", spune Cristina Badiu, PR Manager la Arena Platos.

Pe langa faptul ca vor putea schia gratuit pe toata durata zilei, cei mici sunt asteptati la Arena cu jocuri si concursuri de ziua lor pe partie, 1 aprilie.

Duminica, una dintre surprize va fi un campionat de paintball, organizat ad-hoc la partie. Toti cei ce doresc pot sa lase deoparte pentru cateva minute schiurile si sa treaca in combinezoanele de lupta.

Taxa de participare este de 30 de lei de persoana, ce include echipamentul de protectie, pustile si 100 de bile.
Cat de mult ti-a placut acest articol?

Nota obtinuta

6(2 voturi)
1428 vizite

Sondaj

Cat de riscant este parasutismul?

Cele mai citite...
Locatii pentru Bungee Jumping in Romania Cheile Rasnoavei, la 3 km de soseaua Predeal-Rasnov Facilitati : Instalatia este pe locul intai in Europa de Est, si pe locul doi in Europa, dupa Elvetia, cu o inaltime de 137,5 m cu posibilitati de marire pana la 155m, pe o distanta de aproximativ 100 de metri, in functie de greutatea celui care
Sfaturi in caz de fracturi Fracturile Tipuri de fracturi O fractura sau ruptura poate fi cauzata de suprasolicitare, violenta externa sau presiune. Persoana care acorda primul ajutor trebuie sa fie in stare sa deosebeasca o fractura inchisa de una deschisa. Pielea peste o fractura inchisa nu este strapunsa, in timp ce pielea
Saltea vs. izopren - ce alegi? Majoritatea drumetiilor presupun cel putin doua zile de calatorie, deci minim o noapte. Iar cand drumetiile au ca punct de popas zone mai putin locuite, noaptea se petrece de regula la cort. Un cort echipat complet presupune obligatoriu prezenta unui accesoriu care se aseaza pe jos, in interior si