Spring Fest - Balea WHOPE

Publicat: 23 Mar 2012 13:05

In weekendul 31 martie - 01 aprilie 2012 va avea loc la Balea cea de-a treia editie a Balea WHOPE, eveniment dedicat sporturilor extreme si celor ce stiu sa se distreze cu adevarat.


Gazda va fi, ca si in anii trecuti, Cabana Paltinu, in intregime rezervata. Pentru inscrieri, folositi formularul disponibil aici).

Oficial, evenimentul incepe sambata, 31 martie. Neoficial, puteti veni de vineri sau chiar de joi, sunt locuri iar distractia va asteapta!

Pentru cine a deschis mai tarziu monitoarele si internetul, pentru cine a uitat, pentru cine vrea sa revada...pentru toata lumea, iata cum a fost anul trecut la Balea WHOPE.

Balea WHOPE 2011 from derdelusTV on Vimeo.WHOPE - In mitologia indienilor Sioux, Whope este zeita pacii si sotia vintului de sud. Cand ea a vizitat pentru prima oara pamantul a daruit popoarelor Teton o pipa ca simbol al bunei intelegeri.

BALEA - In mitologia noastra a romanilor pe zapada alunecatori, Balea este locul in care mereu ne dorim sa ne intoarcem, locul in care zapada si muntele sunt mai presus de micile noastre frecusuri pur omenesti. Balea este mereu inceputul si continuarea Povestii.

Nota: zapada este din belsug, merg turele complete pina la Balea Cascada atit pe Valea Balii cit si pe Valea Doamnei. Facem un apel la atentie si la respectarea regulilor de baza in ceea ce priveste deplasarea in zonele cu risc ridicat de avalansa (minimum de necesar: kit DVA + mult antrenament).

Sursa:www.derdelus.ro
Cat de mult ti-a placut acest articol?

Nota obtinuta

10(0 voturi)
1791 vizite

Sondaj

Este sigura masina de raliu in eventualitatea unui accident?

Cele mai citite...
Locatii pentru Bungee Jumping in Romania Cheile Rasnoavei, la 3 km de soseaua Predeal-Rasnov Facilitati : Instalatia este pe locul intai in Europa de Est, si pe locul doi in Europa, dupa Elvetia, cu o inaltime de 137,5 m cu posibilitati de marire pana la 155m, pe o distanta de aproximativ 100 de metri, in functie de greutatea celui care
Sfaturi in caz de fracturi Fracturile Tipuri de fracturi O fractura sau ruptura poate fi cauzata de suprasolicitare, violenta externa sau presiune. Persoana care acorda primul ajutor trebuie sa fie in stare sa deosebeasca o fractura inchisa de una deschisa. Pielea peste o fractura inchisa nu este strapunsa, in timp ce pielea
Saltea vs. izopren - ce alegi? Majoritatea drumetiilor presupun cel putin doua zile de calatorie, deci minim o noapte. Iar cand drumetiile au ca punct de popas zone mai putin locuite, noaptea se petrece de regula la cort. Un cort echipat complet presupune obligatoriu prezenta unui accesoriu care se aseaza pe jos, in interior si