xtrem.ro  »  Pe Munte  »  Ski Alpin  »  1 aprilie - copiii schiaza gratis la Arena Platos

1 aprilie - copiii schiaza gratis la Arena Platos

4/450
calendar_month 29 Mar 2012, 12:08
1 aprilie vine cu doua vesti la complexul de schi si snowboard Arena Platos.

Din prima zi a lunii aprilie, programul partiilor complexului se schimba. Partiile nu vor mai fi deschise si in timpul saptamanii ci doar sambata si duminica.

Sambata va functiona si instalatia de nocturna, dupa programul obisnuit, intre orele 17 si 22. Stratul de zapada se pastreaza in conditii optime pentru sporturile de iarna.

Tot de 1 aprilie, Arena Platos a pregatit o surpriza celor tineri. Toti copiii pana in 18 ani vor putea schia gratuit pe partiile complexului.

"Am vrut sa pregatim o surpriza si celor mici iar in 1 iunie e prea putin probabil sa mai avem zapada pe partii. Asa ca am "mutat" Ziua Copilului in 1 aprilie si le-am pregatit celor mai mici o gramada de surprize", spune Cristina Badiu, PR Manager la Arena Platos.

Pe langa faptul ca vor putea schia gratuit pe toata durata zilei, cei mici sunt asteptati la Arena cu jocuri si concursuri de ziua lor pe partie, 1 aprilie.

Duminica, una dintre surprize va fi un campionat de paintball, organizat ad-hoc la partie. Toti cei ce doresc pot sa lase deoparte pentru cateva minute schiurile si sa treaca in combinezoanele de lupta.

Taxa de participare este de 30 de lei de persoana, ce include echipamentul de protectie, pustile si 100 de bile.


 
 
 
 
Sondaj
Ati fi dispusi sa faceti scufundari intr-o zona populata de rechini?