xtrem.ro  »  Pe Munte  »  Mountain Bike  »  Zimbraria Neagra XC 2012 - impresii si rezultate

Zimbraria Neagra XC 2012 - impresii si rezultate

5/542
calendar_month 06 Aug 2012, 10:24
Prima editie Zimbraria Neagra XC 2012 s-a desfasurat sambata 4 august 2012 in Bucsani, judetul Dambovita.

Pentru cateva ore bune zona s-a umplut de forfota si zeci de biciclete viu colorate au impanzit strazile, adunand numerosi localnici curiosi sa vada ce se petrece.

Inca de dimineata, de la ora 8,30 masinile concurentilor si-au facut aparitia in zona special amenajata pentru parcare, iar bicicletele au fost descarcate si verificate.

Soarele nemilos a inceput sa arda cu incapatanare, asa ca putinele zone cu umbra au fost imediat ocupate de masinile frumos aliniate de-a lungul aleii de acces.

Am ajuns si noi, am descarcat bicicletele si ne-am apucat sa le facem ultima verificare inainte de tura scurta de incalzire. Venisem cum s-ar spune "porniti pe treaba", cu concurenti inscrisi atat la categoria "open" al carei traseu a insumat 31 de km, cat si la categoria "Family" cu doar 15 km de traseu.

Ora startului a venit repede si in ciuda amanarii acestuia cu 20 de minute concurentii categoriei "open" au pornit hotarati in urma masinii Politiei, care i-a insotit pret de un km pana la iesirea din comuna.

Temerarii categoriei "family", formata dintr-un adult si un copil cu varsta intre 7 si 13 ani, au plecat in cursa 15 minute mai tarziu, oferind o imagine foarte frumoasa, aliniati cuminti la start!

Dupa numai 57 de minute primul castigator si-a facut aparitia, in persoana lui Matei Ionel, urmat de baiatul sau, ambii inscrisi la categoria "family", iar la scurt timp primul concurent din clasa "open", Marius Ionascu, trece linia de Finish, cu un timp de doar 1:17:22.3.

Concurentii au inceput sa apara la intervale din ce in ce mai scurte de timp, in uralele sustinatorilor veniti in numar foarte mare. Bauturile racoritoare ii asteptau la corturile special amenajate, iar berile reci i-au racorit si pe cei mai norocosi care beneficiau de "sofer" personal!

Si cum dupa o bautura racoroasa merge si o mancare gustoasa, City Grill si-a dezvaluit reteta secreta in recipentele special aduse pentru concurentii Zimbraria Neagra XC - o delicioasa tocana picanta, care a facut deliciul tuutror celor care au incercat-o!

Festivitatea de premiere a incheiat in aplauze competitia. Un mare bravo pentru numarul mare de concurenti, pentru efortul depus si rezultatele obtinute!

Noi ne-am intors acasa cu medalii, diplome si un mare zambet pe fata celui mai mic concurent inscris la clasa "family"!

Iata si clasamentele generale (cu mentiunea ca inca sunt provizorii), oferite de www.sportulpentrutine.ro:

Clasament_General_Amatori_Masculin.pdf

Clasament_general_amatori_FEMININ.pdf

Clasament_General_Family.pdf

Si startul celor doua categorii:


 
 
 
 
Sondaj
Ai cumpara o motocicleta noua ca incepator, sau una sh?