xtrem.ro  »  Pe Munte  »  Mountain Bike  »  Turul Bucurestiului cu bicicleta

Turul Bucurestiului cu bicicleta

5/545
calendar_month 28 Aug 2012, 16:07
Sambata 1 septembrie 2012 toti cei pasionati de mersul pe bicicleta si de zbor sunt asteptati la un eveniment inedit - Turul Bucurestiului cu bicicleta.

Structurat ca un eveniment aeronautic de socializare intre pasionati si curiosi intr-ale zborului si activitatilor sportive outdoor, mai exact ciclismul, Turul Bucurestiului cu bicicleta va avea ca punct de pornire Bucurestiul (Piata Presei Libere) si va continua pe ruta Peris a￯￯ Sirna.

Startul va avea loc la ora 8 dimineata, urmand ca in jurul orelor pranzului ciclistii sa ajunga pe aerodromul prahovean, unde ii asteapta o binemeritata portie de gulas la ceaun!

Printre activitatile de recreere si socializare se numara si ping-pong si darts, iar cei prezenti vor participa la o tombola ce va premia pe 10 dintre ei cu un zbor cu avionul ultrausor, premii oferite cu generozitate de APPAUM si Aventura Card.


Aerodromul se afla la 45 de minute de Bucuresti sau Ploiesti (chiar in dreptul comunei Potigrafu), deci usor accesibil tuturor celor care vor sa ia parte la distractie si recreere.

Program Turul Bucurestiului cu bicicleta:

- 8:00- 8:20 Intalnirea in Bucuresti, in Piata Presei Libere
- 8:30 Plecarea spre aerodromul Sirna pe urmatoarea ruta
- 11:00-11:30 Sosirea la Aerodromul Sirna
- 11:30-17:30 Portia de gulas, zboruri cu avionul, "joculete" etc
- 17:30 Plecarea spre Bucuresti
- 20:00 Sosirea in Bucuresti

Evenimentul este organizat de Asociatia Pilotilor de Aeronave Usoare Motorizate impreuna cu grupul TBB.


 
 
 
 
Sondaj
Care sunt cele mai spectaculoase trick-uri in skateboarding?