Turul Ciclist al Sibiului 2012

Publicat: 25 Iun 2012 10:31

Turului Ciclist al Sibiului Atlassib, editia a II a￯￯a este organizat de Clubul Sportiv Sibiu Sport Project si se va desfasura in perioada 04 - 08 Iulie 2012, cuprinzand 4 etape si un Prolog.

Intrarea in competitie se face prin invitatii si este rezervata echipelor federatiilor afiliate la UCI (Uniunea Ciclista Internationala): echipe UCI continentale, echipe nationale, regionale si de club.

Conform articolului 2.2.003 din regulamentul UCI, echipele trebuie sa fie compuse din minimum cinci (5) si maximum sapte (7) alergatori. Numarul maxim de insotitori este limitat la 3. Sunt admise maximum 27 de echipe.

Verificarea si controlul licentelor precum si distribuirea numerelor de concurs se vor efectua in 03.07.2012 intre orele 17:00 si 18:30 la Secretariatul Permanent al Turului, Hotel Golden Tulip Ana Tower,str. Scoala de Inot nr.2.

Depanarea se face de catre masina echipei proprii iar schimbul de materiale este permis intre alergatorii aceleiasi echipe. Organizatorul pune la dispozitie trei masini neutre, cu ajutorul unei firme specializate, identificate prin semne distincte galbene cu mentiunea "MASINA NEUTRA".

Competitia va cuprinde 4 etape si un Prolog, totalizand 433 km dupa cum urmeaza:

- PROLOG POLISANO - 2,4 Km
Sibiu a￯￯ Centrul Istoric

- ETAPA 1 AMBIENT, - 184 KM
Sibiu - Agnita - Cincu a￯￯ Avrig- Cisnadie-Paltinis (1438 m)

- ETAPA 2 GAZETA SPORTURILOR , TTT - 10,2 KM
Cisnadie - Sibiu (Muzeul Satului)

- ETAPA 3 COCA COLA, - 90,15KM
Sibiu - Cisnadioara - Cisnadie - Sadu -Avrig - Balea Lac (2040 m).

- ETAPA 4 MERIDIANA TRANSFER DE BANI, - 146,25 KM
Sibiu a￯￯ Saliste - Jina - Calnic - Miercurea Sibiului - Sibiu

Sportiviii vor fi obligati sa fixeze pe cadrul bicicletei de concurs un dispozitiv pus la dispozitie de catre organizator, pentru citirea automata a pozitiei in clasament la sosire, sau in alte puncte alese de organizator.

Mai multe info pe site-ul organizatorilor: www.ciclism.sibiu.ro
Cat de mult ti-a placut acest articol?

Nota obtinuta

10(0 voturi)
1683 vizite

Sondaj

Cum ingrijiti skiurile?

Cele mai citite...
Locatii pentru Bungee Jumping in Romania Cheile Rasnoavei, la 3 km de soseaua Predeal-Rasnov Facilitati : Instalatia este pe locul intai in Europa de Est, si pe locul doi in Europa, dupa Elvetia, cu o inaltime de 137,5 m cu posibilitati de marire pana la 155m, pe o distanta de aproximativ 100 de metri, in functie de greutatea celui care
Sfaturi in caz de fracturi Fracturile Tipuri de fracturi O fractura sau ruptura poate fi cauzata de suprasolicitare, violenta externa sau presiune. Persoana care acorda primul ajutor trebuie sa fie in stare sa deosebeasca o fractura inchisa de una deschisa. Pielea peste o fractura inchisa nu este strapunsa, in timp ce pielea
Saltea vs. izopren - ce alegi? Majoritatea drumetiilor presupun cel putin doua zile de calatorie, deci minim o noapte. Iar cand drumetiile au ca punct de popas zone mai putin locuite, noaptea se petrece de regula la cort. Un cort echipat complet presupune obligatoriu prezenta unui accesoriu care se aseaza pe jos, in interior si