Turul Bucurestiului cu bicicleta

Publicat: 28 Aug 2012 16:07

Sambata 1 septembrie 2012 toti cei pasionati de mersul pe bicicleta si de zbor sunt asteptati la un eveniment inedit - Turul Bucurestiului cu bicicleta.

Structurat ca un eveniment aeronautic de socializare intre pasionati si curiosi intr-ale zborului si activitatilor sportive outdoor, mai exact ciclismul, Turul Bucurestiului cu bicicleta va avea ca punct de pornire Bucurestiul (Piata Presei Libere) si va continua pe ruta Peris a￯￯ Sirna.

Startul va avea loc la ora 8 dimineata, urmand ca in jurul orelor pranzului ciclistii sa ajunga pe aerodromul prahovean, unde ii asteapta o binemeritata portie de gulas la ceaun!

Printre activitatile de recreere si socializare se numara si ping-pong si darts, iar cei prezenti vor participa la o tombola ce va premia pe 10 dintre ei cu un zbor cu avionul ultrausor, premii oferite cu generozitate de APPAUM si Aventura Card.


Aerodromul se afla la 45 de minute de Bucuresti sau Ploiesti (chiar in dreptul comunei Potigrafu), deci usor accesibil tuturor celor care vor sa ia parte la distractie si recreere.

Program Turul Bucurestiului cu bicicleta:

- 8:00- 8:20 Intalnirea in Bucuresti, in Piata Presei Libere
- 8:30 Plecarea spre aerodromul Sirna pe urmatoarea ruta
- 11:00-11:30 Sosirea la Aerodromul Sirna
- 11:30-17:30 Portia de gulas, zboruri cu avionul, "joculete" etc
- 17:30 Plecarea spre Bucuresti
- 20:00 Sosirea in Bucuresti

Evenimentul este organizat de Asociatia Pilotilor de Aeronave Usoare Motorizate impreuna cu grupul TBB.
Cat de mult ti-a placut acest articol?

Nota obtinuta

1,50(2 voturi)
1895 vizite

Sondaj

Cum ai prefera sa fii legat daca ai practica bungee jumping?

Cele mai citite...
Locatii pentru Bungee Jumping in Romania Cheile Rasnoavei, la 3 km de soseaua Predeal-Rasnov Facilitati : Instalatia este pe locul intai in Europa de Est, si pe locul doi in Europa, dupa Elvetia, cu o inaltime de 137,5 m cu posibilitati de marire pana la 155m, pe o distanta de aproximativ 100 de metri, in functie de greutatea celui care
Sfaturi in caz de fracturi Fracturile Tipuri de fracturi O fractura sau ruptura poate fi cauzata de suprasolicitare, violenta externa sau presiune. Persoana care acorda primul ajutor trebuie sa fie in stare sa deosebeasca o fractura inchisa de una deschisa. Pielea peste o fractura inchisa nu este strapunsa, in timp ce pielea
Saltea vs. izopren - ce alegi? Majoritatea drumetiilor presupun cel putin doua zile de calatorie, deci minim o noapte. Iar cand drumetiile au ca punct de popas zone mai putin locuite, noaptea se petrece de regula la cort. Un cort echipat complet presupune obligatoriu prezenta unui accesoriu care se aseaza pe jos, in interior si