xtrem.ro  »  Pe Munte  »  Mountain Bike  »  PlayBike - On The Rocks - Bunloc 2012

PlayBike - On The Rocks - Bunloc 2012

4/482
calendar_month 23 Iul 2012, 12:11
PlayBike - On The Rocks, cel mai important eveniment international de mountainbiking din Romania, revine si in 2012 cu a treia sa editie.

Pe 25 august reunim in acelasi loc minunat de la Bunloc, langa Brasov, spectacolul si voia buna, competitia de cel mai inalt nivel si sportivitatea si, evident, pe cei mai buni rideri cu cel mai fierbinte public.

PlayBike a￯￯ On The Rocks este Campionat National al federatiei de profil pentru al treilea an consecutiv si apare in calendarul oficial international al UCI intr-o companie selecta, alaturi de cele mai bune evenimente gravitationale din lume.

De la an la an, PlayBike a￯￯ On The Rocks isi pastreaza valorile-cheie si se imbunatateste constant in detaliu.

Traseul realizat de noi de la zero si pe care se dau tot anul rideri din intreaga tara, ridicand permanent si direct nivelul scenei locale de downhill, se mentine si va fi cosmetizat, ca si in anii trecuti, inainte de concurs pentru a servi cat mai bine nevoilor participantilor.

Elementele de securitate ale traseului sunt prioritare, dar la fel si accesul publicului in cele mai atractive zone.

Desfasurarile conexe ale PlayBike a￯￯ On The Rocks, devenite deja evenimente de-sine-statatoare si cu un public propriu, raman aceleasi: Dirtjumping Nightsession si un mega afterparty intr-un amplasament electrizant din inima orasului.

Alte avantaje pentru rideri si public: zona de bikewash special amenajata, areal de standuri pentru expozanti si echipe, facilitati de cazare pentru riderii inscrisi si o serie de alte surprize pe care de abia asteptam sa vi le comunicam! Deci, a￯￯un pic mai bine pentru dumneavoastraa￯￯! ;)

Premiile sunt generoase, la fel ca in ceilalti ani: 8000 EUR care vor atrage rideri din toata Europa si deja obisnuita elita locala.

Tineti aproape pentru cele mai proaspete stiri! Comunicare permanenta prin intermediul site-ului oficial www.ontherocks.ro si pe pagina de Facebook: www.facebook.com/playbike.ontherocks.

Tot pe www.ontherocks.ro gasiti si cele mai importante sugestii referitoare la cazare si la petrecerea timpului in prietenosul nostru Brasov, astfel incat experienta voastra legata de PlayBike a￯￯ On The Rocks sa fie completa si impecabila.

Via: www.ontherocks.ro


 
 
 
 
Sondaj
Cati bani ati fi dispusi sa dati pe un echipament complet de scuba diving?