Zimbraria Neagra XC

Publicat: 18 Iun 2012 10:22In data de 4 august 2012 Echipa Sportul pentru Tine va invita in padurea Bucsani, in judetul Dambovita, la o cursa de Mountain Bike Cross Country (XC) adresata amatorilor si familiilor bicicliste (unul sau doi copii 7 a￯￯ 14 ani insotiti de un adult).

Denumirea cursei este data de locatia aleasa, unul dintre putinele locuri din tara unde se mai pot gasi zimbri, in trecut simbol national, Zimbraria Neagra Bucsani.

Veniti sa petrecem impreuna o zi de weekend in aer liber, departe de smogul oraselor si alaturi de alti iubitori ai miscarii si a naturii.

Puteti veni cu toata familia, chiar daca nu concureaza, pentru ca vom organiza activitati interesante si pentru ei.

Nefiind o cursa pentru cunoscatori, dificultatea traseului este scazuta, iar numarul de kilometri tinut in marje care nu intra in domeniul maratoanelor, iar de asemenea urcarile si coborarile nu sunt tehnice, ele tinand mai mult de o forma fizica buna si de o bicicleta intr-o stare buna de functionare.

Inscrierile au inceput pe data de 15 iunie 2012, limita de locuri finnd de 400 de concurenti. Achitarea taxei de inscriere trebuie facuta in 5 zile (lucratoare) de la inscriere.

Categorii:

AMATORI - aprox 30-35 km
FAMILY - aprox 15 km

Taxa de inscriere este de 40 lei (RON)

Categorii de varsta:

Amatori masculin:
- 14 - 18ani
- 19 - 29ani
- 30 - 39ani
- 39+

Amatori feminin:
- 14 - 18ani
- 18+

Family:
1 Adult (parinte sau imputernicit legal) si maxim 2 copii de 8 - 13ani

La finish, medaliile cu Zimbrul de la Neagra ii vor astepta pe toti cei ce vor termina traseul!

Iata si o filmare de pe traseu:Mai multe detalii puteti gasi accesand pagina de concurs www.sportulpentrutine.ro

Cat de mult ti-a placut acest articol?

Nota obtinuta

10(1 voturi)
1026 vizite

Sondaj

Ce sport de iarna practicati in mod regulat?

Cele mai citite...
Locatii pentru Bungee Jumping in Romania Cheile Rasnoavei, la 3 km de soseaua Predeal-Rasnov Facilitati : Instalatia este pe locul intai in Europa de Est, si pe locul doi in Europa, dupa Elvetia, cu o inaltime de 137,5 m cu posibilitati de marire pana la 155m, pe o distanta de aproximativ 100 de metri, in functie de greutatea celui care
Sfaturi in caz de fracturi Fracturile Tipuri de fracturi O fractura sau ruptura poate fi cauzata de suprasolicitare, violenta externa sau presiune. Persoana care acorda primul ajutor trebuie sa fie in stare sa deosebeasca o fractura inchisa de una deschisa. Pielea peste o fractura inchisa nu este strapunsa, in timp ce pielea
Saltea vs. izopren - ce alegi? Majoritatea drumetiilor presupun cel putin doua zile de calatorie, deci minim o noapte. Iar cand drumetiile au ca punct de popas zone mai putin locuite, noaptea se petrece de regula la cort. Un cort echipat complet presupune obligatoriu prezenta unui accesoriu care se aseaza pe jos, in interior si