Surmont Mountain Bike Challenge 2012

Publicat: 28 Iun 2012 10:09

Editia cu numarul 3 a competitiei Surmont Mountain Bike Challenge se va desfasura in weekendul 7-8 iulie 2012, la Azuga.

Aflata la al treilea an de desfasurare, Surmont MTB Challenge este un concurs dedicat tuturor iubitorilor si practicantilor de mountain bike, de la amatori entuziasti pana la competitori experimentati.

Traseele pregatite pentru duminica 8 iulie au diferite grade de dificultate, incat fiecare concurent sa se poata simti in largul sau pe parcursul acestei competitii.

Nu lipsesc de asemenea premiile speciale, precum "King Of The Hill", trofeul pentru cel mai bun catarator, sau "Speed Master", distinctia pentru cel mai aprig coborator.

Ziua de sambata 7 iulie este dedicata riderilor si publicului, care pot lua parte la "Trek Fest 2012", workshop-uri tematice si sesiuni de teste oferite de Trek. Odata cu lasarea serii toata lumea e invitata la un foc de tabara si la o calatorie in trecut cu proiectii de filme din arhiva de evenimente Surmont, cel mai longeviv club de mountainbike din Romania.

Programul complet este urmatorul:

Sambata 7 iulie 2012
14:00 - 18:00 ridicarea pachetelor de inscriere
10:00 - 18:00 antrenamente libere pe portiuni de traseu
10:00 - 22:00 Trek Fest 2012

- Workshop-uri tehnice prezentate de partenerii si sponsorii evenimentului
- Testari de biciclete Trek 26" si din colectia Gary Fisher 29"
- Ora 20:00 - foc de tabara si proiectii de filme din arhiva Surmont Club, bowling si biliard la clubul hotelului "Nu-Ma-Uita" din Statiunea Azuga

Duminica 8 iulie 2012
8:00 - 10:00 - ridicarea pachetelor de inscriere
10:30 - alinierea in zona de start si sedinE￯a tehnica
11:00 - Start pentru traseul lung
11:10 - Start pentru traseul mediu
11:30 - Start pentru traseul scurt
12:30 - Sosirea primilor concurenE￯i de pe traseul scurt
18:00 - Inchiderea traseelor de concurs, a cronometrarii E￯i retragerea ambulantei
18:00 - Festivitatea de premiere

Surmont Mountainbike Challenge 2012 este un eveniment organizat in parteneriat cu Primaria Orasului Azuga si sustinut de Surmont Sport, reprezentantul Trek Bicycle Corporation in Romania.

Editia 2011:Mai multe info gasiti pe site-ul oficial: www.maraton.surmont.ro
Cat de mult ti-a placut acest articol?

Nota obtinuta

1(1 voturi)
995 vizite

Sondaj

Credeti ca surfingul este periculos?

Cele mai citite...
Locatii pentru Bungee Jumping in Romania Cheile Rasnoavei, la 3 km de soseaua Predeal-Rasnov Facilitati : Instalatia este pe locul intai in Europa de Est, si pe locul doi in Europa, dupa Elvetia, cu o inaltime de 137,5 m cu posibilitati de marire pana la 155m, pe o distanta de aproximativ 100 de metri, in functie de greutatea celui care
Sfaturi in caz de fracturi Fracturile Tipuri de fracturi O fractura sau ruptura poate fi cauzata de suprasolicitare, violenta externa sau presiune. Persoana care acorda primul ajutor trebuie sa fie in stare sa deosebeasca o fractura inchisa de una deschisa. Pielea peste o fractura inchisa nu este strapunsa, in timp ce pielea
Saltea vs. izopren - ce alegi? Majoritatea drumetiilor presupun cel putin doua zile de calatorie, deci minim o noapte. Iar cand drumetiile au ca punct de popas zone mai putin locuite, noaptea se petrece de regula la cort. Un cort echipat complet presupune obligatoriu prezenta unui accesoriu care se aseaza pe jos, in interior si