Pe Roti Verzi - editia a XIII-a

Publicat: 14 Iun 2012 11:03

Ajuns deja la cea de-a XIII-a editie, concursul Pe Roti Verzi, organizat in parteneriat cu CTE Turistor, este printre cele mai importante competitii de mountain bike din zona Moldovei si ofera o alternativa de evadare din viata cotidiana, promovand trasee de MTB si drumetie in padurea Barnova din jurul Iasului.

Concursul se va desfasura in stil cross-country clasic, pe un traseu tip circuit de 5.5 km/tura, ce strabate padurea Barnova din apropierea releului Bucium, startul dandu-se la ora 10:30, duminica 17 iunie 2012 (cu toate acestea e de preferat ca cei inscrisi in concurs sa fie prezenti la start de la ora 9:00 pentru formalitati si pachete).

Avand in vedere numarul mare de fete inscrise la concurs si diferenta de pregatire, unele fiind campioane la trasee de peste 50 km, iar altele fiind la primul concurs, organizatorii au decis sa fie 2 categorii la Superfete astfel:

- Superfete a￯￯ Elite 4 ture
- Superfete a￯￯ Race 2 ture

Recomandam incepatoarelor sa mearga inainte de concurs sa vada traseul.

Concurentii vor primi din partea organizatorilor si cu sprijinul Orange Club o portie de paste, dupa terminarea cursei!

Primii 50 de concurenti ieseni inscrisi online vor primi din partea sponsorului Sala de Catarat cite un voucher pentru 2 intrari la sala!

Concurs pentru copii! in editia 2012 se va organiza un concurs pentru copii (varsta 5-13 ani), pe un traseu adecvat, separat de cel principal al concursului.

Se vor oferi diplome de participare, o portie de paste si tricouri personalizate celor mici, iar primii sositi vor fi medaliati. Purtarea castii de protectie este obligatorie. Taxa de inscriere este de 20 lei, iar inscrierile pentru concursul PRV pentru copii se fac doar telefonic, pana pe 13 Iunie, la numarul de telefon 0749 289 428.

Premii importante oferite de sponsori la tombola de final, la care toti participantii de la concursul pentru adulti se vor putea inscrie. Premiul cel mare la tombola este o bicicleta de 2200 RON oferita de Teo Bikes si vor fi oferite piese si revizii gratuite de catre Moto Velo si Bikes2Go.

Inscrierile s-au incheiat miercuri 13 iunie!

Mai multe info pe site-ul oficial: prv.iasibike.ro
Cat de mult ti-a placut acest articol?

Nota obtinuta

10(0 voturi)
909 vizite

Sondaj

Cat de des te uiti la stirile sportive la TV?

Cele mai citite...
Locatii pentru Bungee Jumping in Romania Cheile Rasnoavei, la 3 km de soseaua Predeal-Rasnov Facilitati : Instalatia este pe locul intai in Europa de Est, si pe locul doi in Europa, dupa Elvetia, cu o inaltime de 137,5 m cu posibilitati de marire pana la 155m, pe o distanta de aproximativ 100 de metri, in functie de greutatea celui care
Sfaturi in caz de fracturi Fracturile Tipuri de fracturi O fractura sau ruptura poate fi cauzata de suprasolicitare, violenta externa sau presiune. Persoana care acorda primul ajutor trebuie sa fie in stare sa deosebeasca o fractura inchisa de una deschisa. Pielea peste o fractura inchisa nu este strapunsa, in timp ce pielea
Saltea vs. izopren - ce alegi? Majoritatea drumetiilor presupun cel putin doua zile de calatorie, deci minim o noapte. Iar cand drumetiile au ca punct de popas zone mai putin locuite, noaptea se petrece de regula la cort. Un cort echipat complet presupune obligatoriu prezenta unui accesoriu care se aseaza pe jos, in interior si