xtrem.ro  »  Pe Munte  »  Freeski  »  Cupa de Ski -editia a doua - Arena Platos

Cupa de Ski -editia a doua - Arena Platos

4/424
calendar_month 09 Mar 2012, 09:38
Succesul de care s-a bucurat prima editie a Cupei de Ski Arena Copiilor, organizata de Fuxy Sport Club si Directia Judeteana de Sport si Tineret i-a indemnat pe organizatori sa programeze cea de-a doua editie a acestui concurs adresat copiilor.

La prima editie, la start s-au aliniat in jur de 70 de concurenti, impartiti pe categorii de varsta.

a￯￯Prin aceasta competitie dorim sa selectionam tinere talente, ne adresam copiilor pana in 12 ani.
Dupa aceasta varsta ei intra in competitii nationale, acolo e alt regim.

Ne adresam acestui segment pentru a-i pregati pe cei mai talentati, ce doresc si se pot antrena in continuare pentru performanta.

Imi doresc ca acest gen de competitie sa fie o baza pregatitoare, pentru ca a fost o pauza mare in domeniul acesta, scolile de schi n-au mai avut o baza de selectie, s-a auzit prea putin in ultimii ani de schiori sibieni care sa fi castigat campionate nationalea￯￯, spune Christian Fuchs, organizatorul competitiei.

Cea de-a doua editie a Cupei de Ski Arena Copiilor va avea loc sambata, 10 martie, pe partiile complexului Arena Platos.

Fata de editia precedenta, pentru concursul din acest weekend inscrierile s-au facut doar online, pe www.fuxy.ro.

Dupa data de 9 ianuarie, ora 18 listele de inscrieri s-au inchis. Taxa de inscriere este de 20 de lei si se poate plati online sau la fata locului, inaintea concursului.

Copiii vor fi impartiti in doua mari categorii, fete si baieti, iar apoi, in functie de varsta, in patru subgrupe diferite, cei nascuti intre anii 2000 si 2001, intre 2002 si 2003, intre 2004 si 2005 si cei nascuti dupa anul 2006.

Fiecare subgrupa va avea cate trei castigatori. Arbitrajul competitiei va fi asigurat de Asociatia Arbitrilor de Schi din Sibiu.

Pentru alte detalii:
Christian Fuchs
0741102990 
 
 
 
Sondaj
Cum ai prefera sa fii legat daca ai practica bungee jumping?