Incaltari pentru sport montan pe timp de vara: adidasi New Balance

Publicat: 25 Aug 2016 13:35

Sa faci un traseu pe munte pare usor, insa nu este chiar asa. Ca sa ai success si ca totul sa se termine cu bine, ai nevoie de incaltari pentru sport montan.

Astfel de perechi de incaltaminte sunt adecvate pentru ca iti ofera siguranta, mai ales ca stim cu totii ca nu este deloc de glumit cu muntele. Cei care merg in drumetii montane trebuie sa fie mereu pregatiti, trebuie sa aiba haine potrivite. Echipamentul, din care fac parte si incaltari pentru sport montan, trebuie sa fie de foarte buna calitate, trebuie sa aiba o rezistenta aparte. Poti incerca pe timp de vara sa porti adidasi originali, de firma, de la New Balance sau Nike, pentru barbati.

Urcatul muntilor, o adevarata aventura pentru picioarele tale

Sa urci muntii este o adevarata aventura, iti dezvolta independenta, dar te ajuta sa capeti si mai multa rabdare si incredere in tine insuti.

Trebuie foarte bine planificata o astfel de calatorie, de aceea trebuie sa ai grija de mai multe aspecte. Unul dintre cele mai importante este legat de echipamentul motan, trebuie sa ai haine adecvate, care sa reziste la frig, la vant si la ploaie, cat si incaltamintea potrivita.

Astfel, daca nu stii ce sa alegi cere ajutor, ca sa gasesti bocancii potriviti pentru picioarele tale, care sa iti permita sa urci cu usurinta muntele.

Cand decizi sa mergi la munte, trebuie sa stii unde te cazezi, sa vezi daca vei sta la o cabana sau daca vei alege o pensiune ori daca vei sta la cort. De asemenea, trebuie sa stii clar ce fel de trasee montane vei face, ca sa fii pregatit si din punct de vedere fizic, nu numai al echipamentului. Este foarte important ca pe munte sa pleci pregatit, ca sa nu existe niciun risc. De aceea se recomanda adidasii New Balance, o optiune demna de luat in seama.

A escalada un munte poate sa doara din punct de vedere fizic, de aceea ai nevoie de incaltari potrivite. Astfel, vei fi pus la adapost de bataturi, care iti pot ingreuna ascensiunea. Canad ai hainele potrivite, dar si obiectele de incaltaminte adecvate, te vei simti excelent si nu vei avea de suferit din aceasta cauza. De aceea, este ideal sa iti cumperi incaltari pentru sport montan potrivite, care sa iti permita sa urci muntele mai usor. Astfel, adidasii de barbati New Balance iti vor fi de mare ajutor!
Cat de mult ti-a placut acest articol?

Nota obtinuta

10(0 voturi)
2469 vizite

Sondaj

Ce consideri indispensabil in echipamentul de drumetie?

Cele mai citite...
Locatii pentru Bungee Jumping in Romania Cheile Rasnoavei, la 3 km de soseaua Predeal-Rasnov Facilitati : Instalatia este pe locul intai in Europa de Est, si pe locul doi in Europa, dupa Elvetia, cu o inaltime de 137,5 m cu posibilitati de marire pana la 155m, pe o distanta de aproximativ 100 de metri, in functie de greutatea celui care
Sfaturi in caz de fracturi Fracturile Tipuri de fracturi O fractura sau ruptura poate fi cauzata de suprasolicitare, violenta externa sau presiune. Persoana care acorda primul ajutor trebuie sa fie in stare sa deosebeasca o fractura inchisa de una deschisa. Pielea peste o fractura inchisa nu este strapunsa, in timp ce pielea
Saltea vs. izopren - ce alegi? Majoritatea drumetiilor presupun cel putin doua zile de calatorie, deci minim o noapte. Iar cand drumetiile au ca punct de popas zone mai putin locuite, noaptea se petrece de regula la cort. Un cort echipat complet presupune obligatoriu prezenta unui accesoriu care se aseaza pe jos, in interior si